noodles volos banner

Σκιάθος-Θησέας 0-1

Ο Θησέας συνεχίζει την καταπληκτική του επίδοση εκτός έδρας. Σήμερα πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Σκιάθου με 0-1 κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Η ομάδα της Αγριάς κέρδισε δύο πέναλτι, αστόχησε στο πρώτο και ευστόχησε στο δεύτερο! Στο 58' δόθηκε η εσχάτη των ποινών για χέρι αμυντικού σε κεφαλιά του Καραλόπουλου. Από την άσπρη βούλα, ο Ισά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 72' ο Καραλόπουλος κέρδισε πάλι πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα. Για την Σκιάθο, στο ξεκίνημα του αγώνα χαμένο τετ-α-τετ από τον Σκέμπι, για τον Θησέα στο πρώτο μέρος, σουτ των Ισά, Λιάρου, Καραλόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Γκουγκούδης έχασε καλή ευκαιρία σε τετ-α-τετ στο 75ο λεπτό. Οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του πρώτου πέναλτι καθώς η μπάλα πήγε στο χέρι του Καμπουρέλη από πολύ κοντινή απόσταση όπως ανέφεραν, ενώ δεν αμφισβήτησαν την υπόδειξη της δεύτερης παράβασης.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Πρίφτι (60' Πρίφτι), Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Καμπουρέλης, Γ. Γιαουράκης (70' Φερετζέλης), Μπρέγκου, Μυστάκου, Μανωλιός (80' Τάσου), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.
Θησέας: Μπουργάνης, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Γαρυφάλλου (75' λ.τρ. Σαμαράς), Μούτος, Σούδης, Ισά (75' Γιαννούλας), Καραλόπουλος, Γκουγκούδης (90' Δουλάς), Λιάρος, Κόρμπας.