noodles volos banner

Ηρακλής-Αγία Παρασκευή 2-0

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό βροχή -πολύ δύσκολο τερέν- ο Ηρακλής “καθάρισε” από νωρίς το παιχνίδι μιας και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, προηγήθηκε με 2-0, σκορ που διατήρησε μέχρι τέλους. Στο 6ο λεπτό, από σέντρα του Ασλάνογλου, ο Ντάκος έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδος του, στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή πριν φθάσει στον Τσελεπή. Ακολούθησε μια καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Παπακώστα κι αμυντικό να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος και το 2-0 σημειώθηκε στο 12'. Από κόρνερ του Κοντοβά, ο Μόσιος σκόραρε με το κεφάλι. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για άλλο τέρμα με σουτ των Τσελεπή, Νούσια στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ηρακλής διατήρησε το +3 από τους διώκτες του τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, σημείωσε τη 10η νίκη εντός έδρας σε ισάριθμα ματς, ενώ για ένατη σερί αγωνιστική κράτησε το μηδέν στην άμυνα!

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Φέιζο, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (80' Βουρδάκης), Μόσιος (75' Θάνος), Ασλάνογλου (70' Τζήμας).
Αγ. Παρασκευή: Τσιτσιρίκος, Ντάκος (46' λ.τρ. Παναγιώτου), Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Φραγκογιάννης, Παντελόγλου, Παπακώστας, Μαρμαρινός (80' Κοτσέλος), Γάτσιος (70' Κουτσιαρής).