noodles volos banner

Αγχίαλος-Μυρμιδόνες 2-0

 

Η κίνηση του Θανάση Μπίλη να περάσει τον Καραγιώργο σε ρόλο φουνταριστού επιθετικού στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τη μορφή του παιχνιδιού καθώς ο νεαρός επιθετικός, πρώτος σκόρερ της Αγχιάλου τη φετινή σεζόν, βρήκε δύο φορές δίχτυα και χάρισε πολύτιμη εντός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του β' μέρους, ο Καραγιώργος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε από πλάγια ανοίγοντας το σκορ, ενώ το δεύτερο τέρμα το σημείωσε, με πλασέ πάλι από πλάγια αλλά από την αριστερή πλευρά, στο 77' (ύστερα από κάθετη του Μούσα που είχε κλέψει την μπάλα σε λανθασμένη παράλληλη πάσα του Κοντοβά).

Για την Αγχίαλο, ανάποδο ψαλιδάκι του Τσαρδακά στο 20' έφυγε άουτ, διπλή φάση στο 65' όταν σουτ του Μούσα σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο Γώγος και στη συνέχεια της φάσης μπλόκαρε την μπάλα προ του Καραγιώργου, ενώ στο 75' ο Χάρης Μπούτλας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του αλλά το τελείωμα μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 80' ο Καραγιώργος νικήθηκε από τον γκολκίπερ και στο 82' ο Τσέλιος απείλησε με σουτ που εξουδετέρωσε ο Γώγος με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Για τους Μυρμιδόνες, μεγάλη φάση για προβάδισμα στο σκορ με διπλό δοκάρι στο πρώτο μέρος. Στο 22' φοβερό μακρινό ευθύβολο σουτ του Π. Μπούρχα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών και μετά από κοντά, ο Τσιάρας σούταρε στο οριζόντιο, στο 42' σουτ του Ξαφά έφυγε λίγο άουτ κι ενώ έβαλε την προβολή χωρίς να βρει την μπάλα ο Κατσαβριάς. Στην επανάληψη, από κλέψιμο και προσπάθεια του Χατζέλα, ο Τσιάρας σούταρε από πλάγια αριστερά και ο Ρωμανός απέκρουσε στο 65ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Χ. Μπούτλας (82' Τσέλιος), Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Απ. Μπούτλας (67' Σίμος), Βέτσικας, Ζητούδης (61' Φούκης), Τσακόγιας, Τσαρδακάς, Μούσα, Καραγιώργος.
Μυρμιδόνες: Γώγος, Κοντοβάς (75' Π. Μπούρχας), Ευάγγ. Κατσαβριάς, Χαλάτσης, Βέργας, Κουτσούμπας (85' Βασίλη), Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Τσιάρας (60' Χορταργιάς), Ζαφειρίου, Ξαφάς.

P1850114

 

Last modified onMonday, 08 February 2016 09:21