noodles volos banner

Aίας-ΓΣ Αλμυρού 1-3

Για πρώτη φορά ο ΓΣ Αλμυρού βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά γύρισε το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πέρασε με νίκη 3-1 από τη Σούρπη. Ο τοπικός Αίας πάλεψε το παιχνίδι και έβαλε δύσκολα στους πρωταθλητές όταν προηγήθηκε στο 30ό λεπτό με τον Θανάση Κωστούλα, τον βετεράνο μέσο. Σουτ του Κατσαβριά βρήκε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Κωστούλας σούταρε, απέκρουσε ο Πλακαρός και με νέο σουτ σκόραρε. Στο 48' το 1-1 με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα του Νίκου Βούλγαρη και δύο λεπτά αργότερα, το 1-2 με κεφαλιά του Παναγιώτη Βούλγαρη από ασίστ του Κοντοβά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσιάτσιος με ψηλοκρεμαστό σουτ από περίπου 30 μέτρα λίγο πριν τη λήξη.
Ο Αίας είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Θανάση Κωστούλα και Κατσαβριά για να ισοφαρίσει. Στην πρώτη περίπτωση πρόλαβε τελευταία στιγμή αμυντικός κι έβαλε την κόντρα, στη δεύτερη το σουτ από πλάγια θέση σε τετ-α-τετ έφυγε άουτ. Τρία δοκάρια για τον ΓΣ Αλμυρού, στο 35' σε τετ-α-τετ και στο 75' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Κοντοβά, στο 84' με τον Χειλά, φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος με τους Κοντοβά, Ράπτη, Π. Βούλγαρη.

Συνθέσεις:
Αίας Σούρπης: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντογεωργάκης, Καλοδήμος, Μπούρας, Κουτσανίτης, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Γρούνας (20' λ.τρ. Μαρμαγκιόλης-50' Κεπεσίδης), Κατσαβριάς, Κωστούλας.
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός, Αντζούρης, Τσιάτσιος, Ράπτης, Μαλισσόβας (77’ Ξηρομερήσιος), Ν. Βούλγαρης (83' Χειλάς), Π. Βούλγαρης (73’ Κρανάς), Κοντοβάς.