noodles volos banner

Διαγόρας-Δήμητρα 1-0

Εννιά νίκες σε έντεκα παιχνίδια έχει ο Διαγόρας, τις έξι τις πέτυχε με σκορ 1-0! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό για την ομάδα του Στεφανοβικείου, που έχει σε όλους τους αγώνες την ουσία και ξέρει να κρατάει το αποτέλεσμα.

Το 1-0 έγινε με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Καρατζιώλη. Ο Κάρρος είχε δύο καλές φάσεις σε τετ-α-τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 34ο και 68ο λεπτό, ενώ λίγο πριν τη λήξη, σουτ του Κώστα Καραπλιάγκου από το ημικύκλιο της περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Τριχόπουλο στο 65'.
Αναφορικά με τη Δήμητρα που παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένη σε σχέση με άλλες αναμετρήσεις, οι καλύτερες ευκαιρίες χάθηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47' ο Σιαμέτης σούταρε από κοντά κι έκοψε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος, ενώ στο 55' διπλή φάση, με τον Ξανθά να αποκρούει σουτ του Παυλίδη και στην επαναφορά από ευνοϊκή θέση ο Χρ. Γκάμπας να σουτάρει άουτ.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Ξανθάς, Χολέβας, Γκοντόλος, Πρασσάς, Κουντούρης (75' Διπλάρης), Σπ. Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καρατζιώλης (60' Καραμανλής), Τριχόπουλος (85' Ντόντος), Κ. Καραπλιάγκος, Κάρρος.
Δήμητρα: Σαββίδης, Τσέργας, Επίσκοπος, Μπέης (85' Αντωνιάδης), Βογιατζής, Καρατέεφ, Σιαμέτης, Παυλίδης, Χρ. Γκάμπας, Κόκκαλης (46' Δ. Γκάμπας), Ποζιόπουλος (75' Πιπινής).