noodles volos banner

Άθλος-Διαγόρας 0-1

Ο Διαγόρας είναι ομάδα που έχει την ουσία, καθώς σκοράρει λίγο αλλά ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Σήμερα πανηγύρισε την όγδοη νίκη σε δέκα αγωνιστικές. Σκόρερ ο Ρενάτο στο 20ό λεπτό από πλάγια αριστερά ύστερα από βαθιά μπαλιά του Χολέβα.
Ο Άθλος είχε δοκάρι στο 10' με τον Τσεκρέζη, καλές στιγμές με σουτ άουτ του Νικολάου και σουτ του Μπαζή που απέκρουσε ο Βουραζέρης, ενώ στο δεύτερο μέρος δύο φάσεις με Νικολάου, Ξηροκώστα που βρήκαν σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και προσπάθεια του Φωτιάδη χωρίς στόχο.
Για το σύλλογο του Στεφανοβικείου, ευκαιρίες με τον Κάρρο (σουτ στο 35' και κεφαλιά στο 86' άουτ), Γκοντόλο (σουτ στο 24' από πλάγια θέση πάνω στον Μέμο), Γιώργη (σουτ στο 72' άουτ) και Καραπλιάγκο (σουτ στο 65' απέκρουσε ο τερματοφύλακας).

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Γιαννακός, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης (82' Πούριας), Μπιρμπίλης (70' Δάρας), Νικολάου, Μπαζής (65' Κοντοβάς), Δήμας, Ξηροκώστας.
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Γκοντόλος (55' Καραπολιάγκος), Καραμανλής, Κάρρος, Γιώργης (75' Ντόντος), Ρενάτο (70' Μπόλκας).