noodles volos banner

Σκόπελος-Μυρμιδόνες 3-4

Υπόθεση των αδερφών Γκάμπα ήταν το διπλό των Μυρμιδόνων στη Σκόπελο, καθώς ο Χρήστος έκανε χατ τρικ, ενώ ο Δημήτρης πέτυχε το πρώτο γκολ. Τελικό σκορ 3-4 σε ένα από τα ωραιότερα ματς της φετινής σεζόν. Στο 12ο λεπτό, από διαγώνια μπαλιά του Χατζέλα, ο Δ. Γκάμπας υποδέχθηκε την μπάλα και με σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 0-1. Οι νησιώτες ισοφάρισαν με τον Χισάι στο 32', αλλά οι Μυρμιδόνες πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, καθώς στο 45' είχαν κερδισμένο κόρνερ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν μακρυά και ο Χρ. Γκάμπας σκόραρε με μονοκόμματο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Η Σκόπελος μπήκε καλύτερα στο β' μέρος και αιφνιδίασε καθώς πέτυχε πολύ γρήγορα την ολική ανατροπή του σκορ. Ο Παντελής Χρυσοφός με κεφαλιά το 2-2 στο 48' και ο Κερμελής το 3-2 στο 51' με ωραίο γυριστό σουτ. Ο Χρ. Γκάμπας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη... Από ωραία σέντρα-σουτ του Δ. Μπούρχα, επωφελήθηκε και πλάσαρε εύστοχα για το 3-3 στο 67' και περίπου δέκα λεπτά αργότερα, από κάθετη του Χατζέλα, βρήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ και δεν αστόχησε για το 3-4. 
Για τους γηπεδούχους, ο Χρυσάνθης είχε μεγάλη ευκαιρία στο 40' και ο Π. Χρυσοφός από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ το ματς ήταν στο 3-2, για τους Μυρμιδόνες, ο Χατζέλας, που σήμερα είχε πολύ καλή παρουσία και έδωσε τρεις ασίστ, είχε δυνατό σουτ στο 5' που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Μπακόπουλος (70' Αλιράι), Αλεξίου (60' λ.τρ. Παναγιώτου), Καραθανάσης, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Κερμελής, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Δ. Μπούρχας, Ευάγγ. Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Γκάμπας, Τσιάρας (89' Στ. Μάντζαρης), Χατζέλας, Ζαφειρίου (84' Ξαφάς), Χρ. Γκάμπας.