noodles volos banner

Διαγόρας-ΓΣ Αλμυρού 0-1

Ο ΓΣ Αλμυρού πέρασε με 0-1 από το Στεφανοβίκειο, συνεχίζει τα ρεκόρ του και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του στο 2ο όμιλο. Στο 4ο λεπτό, από λάθος αμυντικού επωφελήθηκε ο Μάνθος Χειλάς, ο οποίος προχώρησε και με εύστοχο πλασέ σκόραρε. Το γκολ έκρινε την αναμέτρηση, καθώς για τους γηπεδούχους ο Γκοντόλος στο 24' είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι, στο 32' ο Γιώργης έφευγε με προϋποθέσεις για κάτι καλό αλλά έχασε το κοντρόλ, στην επανάληψη δίχως τη μεγάλη φάση, αλλά απειλητικά σουτ με τους Καραμανλή, Κάρρο, Καπούλα. Για τον ΓΣΑ, ο Αντζούρης έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ στο 44', ενώ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Βουραζέρης είχε “όχι” σε κοντινό σουτ του Ράπτη με απόκρουση στο “παραθυράκι”, κεφαλιά του Πλαβού και τετ-α-τετ του Κρανά. Δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ήταν το ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Από πλευράς της αλμυριώτικης ομάδος, εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Τριχόπουλος, Πρασσάς, Χολέβας, Λουφόπουλος (86' Τζανής), Καραπλιάγκος, Γκοντόλος (70' Καρατζιώλης), Καπούλας, Κάρρος, Γιώργης (55' Κουντούρης).
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Τσόγκας, Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Ράπτης, Μαλισσόβας (85' Κρανάς), Αντζούρης, Ν. Βούλγαρης (70' Σπύρου), Χειλάς (89' Μπίνας).