noodles volos banner

Διαγόρας-Αετός 3-1

Ακόμη μία νίκη για τον Διαγόρα, η δέκατη στη σεζόν. Η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου κατέβαλε με 3-1 την αντίσταση του Αετού στο γήπεδο Στεφανοβικείου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό όταν ο Ταμπάκου εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιουρής πήρε κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα αφού βρήκε και στον ώμο του Γαλογαύρου. Το 1-1 στο 15ο με σουτ του Καμπέρη. Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” τη νίκη με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιώργης με ωραίο τέρμα από πλάγια έκανε το 2-1 στο 57' και ο Καραπλιάγκος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 59'.
Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του είχε από δύο χαμένες ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο για να σημειώσει περισσότερα τέρματα με κύριους εκφραστές τους Καπούλα, Καραπλιάγκο, Καμπέρη, ενώ στο 75' ακυρώθηκε γκολ του Καραπλιάγκου για οφσάιντ. Από την άλλη, ο Κώστας Σπαθούλας επισήμανε πως ο Αετός είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη οι τραυματισμοί και η έλλειψη λύσεων από τον πάγκο επηρέασαν την παρουσία του, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να έχει την καθολική υπεροχή και να κερδίσει δίκαια. Σουτ του Ραφαήλ στο 17' απέκρουσε ο Αράπης στη δεξιά του γωνία, ενώ ο Δ. Βλαχάβας είχε σουτ άουτ στο 70'.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Καραμανλής (65' Χολέβας), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καραβασίλης, Γαλιούρας, Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος (46' Καρατζιόλης), Καμπέρης (80' Τζανής).
Αετός: Γκαβόπουλος, Δ. Βλαχάβας, Ταμπάκου, Καραγιάννης (5' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Καρυπίδης,    Μαρούφ, Τσιουρής, Καψάλης (46' λ.τρ. Χρ. Ζήσης), Ραφαήλ, Μαρούγκας, Ν. Ζήσης.