noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αχιλλέας 3-3

Ισόπαλο 3-3 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Αχιλλέα στον Πτελεό. Το 0-1 ο Πλασταράς με απευθείας φάουλ στο 5ο λεπτό, η ισοφάριση στο 30' με πέναλτι του Μαρικλέν και τέσσερα λεπτά  αργότερα, ο Αργυρίου με κοντινό πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Πρωτεσίλαος πέτυχε το 2-2 με προβολή του Μαρικλέν, που βρήκε και στο πόδι του Μόσχου αλλάζοντας πορεία, ενώ ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων έφθασε σε χατ τρκ με γκολ στο 69ο λεπτό με φάουλ. Ο Αχιλλέας είχε χαμένο πέναλτι με τον Πλασταρά που σούταρε άουτ (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Νιφορόπουλος), αλλά έφθασε στο 3-3 με φάουλ του Τσεκούρα στο 75'.
Για τον Πρωτεσίλαο, χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που παίρνουν αγωνιστικές παραστάσεις ενόψει της επόμενης σεζόν, ενώ ο Αχιλλέα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Τασιόπουλου, ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή του Τσουκάρα στο 88'.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Παπαργύρης (70' Απ. Λάμπος), Ακριβός, Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Βίτσος (63' Ιάκ. Λάμπος), Ν. Κόρκος (55' Σούσκο), Μαρικλέν.
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Μόσχος (80' Αλπίτσης), Πλασταράς, Τσουκάρας, Πίνας (85' Χασιώτης), Μαλλιαρός, Τσεκούρας, Γουργιώτης, Μαρμαγκιόλης, Αργυρίου (60' Νιφορόπουλος).