noodles volos banner

Τα στιγμιότυπα της νίκης του Σαρακηνού

Ασταμάτητος ο Σαρακηνός καθώς πέτυχε έκτη συνεχόμενη νίκη. Μετά το 1-0 της Τετάρτης επί της ΑΕ Διμηνίου, σήμερα με το ίδιο σκορ νίκησε τον Μαγνησιακό που προέρχονταν από πέντε στη σειρά τρίποντα. Το γκολ σημειώθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Ακτσιαλής έκανε την ασίστ και ο Λ. Δενελάβας με μονοκόμματο σουτ λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας. Για τον Σαρακηνό, οι Λ. Δενελάβας, Κόρμπας από δύο φορές και ο Κολιαμήτρας μία έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά, οι τρεις παίκτες είχαν φάσεις για γκολ και στην επανάληψη. Για τον ελλιπή Μαγνησιακό, ο Κόλα απείλησε με σουτ και φάουλ που έφυγαν άουτ στο α' μέρος, σέντρα-σουτ του Μωυσίδη είχε την ίδια κατάληξη στο 80ό λεπτό, ενώ ο Βίτσος πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Μπόρας, Κολιαμήτρας (75' Βαΐτσης), Κατής, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (70' Ιωάννου), Κόρμπας (65' Δημακόπουλος).
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Κατσαμόρας, Πανόπουλος, Γιαμαλής (46' λ.τρ. Αθανασιάδης), Καραλής, Τσιουρέλης (75' Μωυσίδης), Ντούρο, Σαλαμούρας, Κόλα, Αντωνόπουλος (70' Τσιάνος).

 

Media

Last modified onSunday, 15 March 2015 12:12