noodles volos banner

Αχιλλέας-Διαγόρας 1-5

Άνετο πέρασμα για τον Διαγόρα από το Αχίλλειο. Η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου κέρδισε 5-1 και πανηγύρισε τρίποντο εκτός έδρας ύστερα από τρεις μήνες. Στο 28ο λεπτό ο Γαλογαύρος άνοιξε το σκορ με τακουνάκι ύστερα από κόρνερ του Καμπέρη και τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Καπούλα σε σέντρα του Γιώργη. Ο Καπούλας ένα λεπτό πριν βγει το ημίχρονο κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για το 0-3. Ο Αχιλλέας μείωσε στο 50ό με πέναλτι του Πλασταρά που δόθηκε σε ανατροπή του Νιφορόπουλου, ο Τζανής με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 64' και το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 75' όταν οι Καπούλας, Καμπέρης, Καρατζιώλης άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος έδωσε την ασίστ με τακουνάκι και ο επερχόμενος Καραμανλής τελείωσε τη φάση με γκολ.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Στέκας, Παναγιώτου (70' λ.τρ. Δημούδης), Αργυρίου, Μόσχος, Διαμαντής (60' λ.τρ. Κουτσανίτης), Τσεκούρας, Γουργιώτης (80' Αλπίτσης), Μαρμαγκιόλης, Πλασταράς, Νιφορόπουλος, Πίνας.
Διαγόρας: Αράπης (75' Κουσιαρής), Γαλιούρας, Γαλογαύρος (46' Τζανής), Αγριοτσόμπανος (60' Κ. Καραβασίλης), Χολέβας, Πρασσάς, Καραμανλής, Γιώργης, Καπούλας, Καρατζιώλης, Καμπέρης.