noodles volos banner

Δημητριάς-Θησέας 2-2

Ωραίο ματς σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, με την ομάδα του Τάκη Βαταμίδη να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά τον Θησέα να φθάνει στην ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου μέρους.
Στο 2ο λεπτό ο Πετρόπουλος το 1-0 και στο 3ο ο Θανάσης Καρακώστας το 2-0. Και τα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους με δυνατά σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Το 2-1 στο 30' με αυτογκόλ του Ζαρίφη στην προσπάθειά του να διώξει σέντρα του Ισά και το 2-2 στο 45' με σουτ του Κατσιώτη.
Για τη Δημητριάδα, οι Ταφίλης, Κ. Καρακώστας είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στο 87' ο Θ. Καρακώστας είχε προβολή άουτ κι ενώ ο Ταφίλης περίμενε την μπάλα σε καλύτερη θέση, ύστερα από  παράλληλη μπαλιά του Μουσαμπελίου. Για τον Θησέα, οι Βαλωτής, Ισά, Χάνος, Μυλωνάς είχαν τις μκαλύτερες φάσεις για γκολ, σε πολλές περιπτώσεις έπεσαν στις σωτήριες επεμβάσεις του γκολκίπερ Ζαρίφη. Οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, ο Θησέας για χτύπημα στο πρόσωπο του  Βαλωτή στο 28' και η Δημητριάς για ανατροπή του Ταφίλη στο 75'. Τέλος, από την ομάδα των Ρομά εκφράστηκαν ευχές για καλή θητεία στους ποδοσφαιριστές Ασημάκη και Κοτσέλο που παρουσιάζονται στο στρατό.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Ζαρίφης, Ασημάκης, Τσακίρης, Μπάφας, Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας (75' Δημουλάς), Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου.
Θησέας: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας (70' Κόκκας), Ελευθερίου, Σούδης, Κατσιώτης, Χάνος, Βαλωτής, Λιάρος, Ισά.