noodles volos banner

Η "μάχη" για την κορυφή του 2ου ομίλου

Ο Αλμυρός έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Διατηρεί προβάδισμα έξι βαθμών από τη δεύτερη Δήμητρα, με τη σημείωση όμως ότι έχει να δώσει ένα ματς λιγότερο μέχρι το τέλος αφού δεν έχει κάνει το ρεπό στο β' μισό του πρωταθλήματος. Στην ουσία, η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου έχει περιθώρια για ένα στραβοπάτημα, αρκεί να είναι ισοπαλία.
Μετά το νικηφόρο πέρασμα από τον Πτελεό, οι “κυανόλευκοι” έχουν μόνο μία έξοδο στο καλεντάρι τους και τέσσερις αγώνες στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Στην 21η αγωνιστική παίζουν με τον Άθλο, μετά στο γήπεδο της Αγχιάλου -που στο ματς του πρώτου γύρου είχε κόψει βαθμούς από τον ΓΣΑ-, ενώ ακολουθούν εντός έδρας παιχνίδια, με τη Μακρινίτσα, τους Μυρμιδόνες, (ρεπό), Αστέρα Ριζομύλου.

Όσον αφορά στη Δήμητρα, οι αγώνες της είναι μοιρασμένοι σε εντός κι εκτός έδρας. Κατά σειρά, η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου υποδέχεται τον Αετό Κερασιάς, πάει στις Μικροθήβες, παίζει στον Πλάτανο με τους Μυρμιδόνες, με τον Αίαντα στην Ευξεινούπολη, έχει έξοδο στο Στεφανοβίκειο, ενώ κλείνει εντός με τον Πρωτεσίλαο.

Ματς-κλειδί για τον ΓΣΑ στην Αγχίαλο και για την Δήμητρα στον Πλάτανο και το Στεφανοβίκειο, ενώ εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική η πρώτη θέση, ο ΓΣΑ θα έχει δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσει...