noodles volos banner

Κάρρος: "Ο Διαγόρας έχει μέλλον"

 

Πρωτοεμφανιζόμενος στην Α' ΕΠΣΘ, ο Βασίλης Κάρρος είχε εξαιρετική παρουσία στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Διαγόρα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Στεφανοβικείου με 9 γκολ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί την Κυριακή αλλά στη συνέχεια θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος καθώς σε λίγες ημέρες καλείται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Ωστόσο, φρόντισε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο σύνολο του Μιχάλη Βαγγόπουλου. Πέρυσι που αγωνίστηκε στη Β' Τοπική, βοήθησε τα μέγιστα τον Διαγόρα στην αλλαγή κατηγορίας. Φέτος, σε πιο ανταγωνιστική κατηγορία, έδειξε ότι διαθέτει το ταλέντο και τις δυνατότητες για να καταστεί ένας ολοκληρωμένος παίκτης στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού.
Μιλώντας στο magnesiasports, ο Βασίλης Κάρρος αρχικά ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Α' ΕΠΣΘ με τον Διαγόρα. Την Κυριακή έχουμε ένα ματς με τον Αστέρα, ένα τοπικό ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα που δύσκολα χάνει και εάν δεν είχαμε κάποιες ισοπαλίες που μας στοίχισαν, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς” και εν συνεχεία είπε: “Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Μιχάλη Βαγγόπουλο που πίστεψε σε εμένα και με στηρίζει, καθώς επίσης και στον Παναγιώτη Κουντούρη, έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια διαδρομή στα γήπεδα από τον οποίον μαθαίνω πολλά καθημερινά. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που αγωνίζομαι μαζί του. Το καλοκαίρι ξεκίνησε μια καινούργια προσπάθεια στον Διαγόρα και πιστεύω ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί με πολύ ωραίο τρόπο. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν”.
Τέλος, ερωτηθείς για το πρωτάθλημα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε: “Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και οι δύο όμιλοι έχουν δυνατές ομάδες και θεωρώ ότι ο Διαγόρας έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην Α' Κατηγορία. Επέστρεψε φέτος ύστερα από αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι η ομάδα μας, στηριζόμενη σε νεαρούς κυρίως παίκτες, έχει μέλλον”.

 

Last modified onWednesday, 04 March 2015 17:15