noodles volos banner

"Μια γροθιά με κοινό στόχο την καταξίωση του Αστέρα"

Η πολύ καλή φετινή πορεία του Αστέρα στηρίζεται στην εξαιρετική εντός έδρας παρουσία. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου όχι μόνο έχει μετατρέψει σε “απόρθητο κάστρο” το γήπεδο του Ριζομύλου, αλλά έχει πάρει 25 βαθμούς από το μέγιστο των 27. Με άλλα λόγια, σε εννιά αγώνες ως γηπεδούχοι, οι “ροσονέρι” είχαν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Εκεί ο ΓΣΑ γνώρισε τη μοναδική του φετινή ήττα, ο Αίας ηττήθηκε την Κυριακή και μόνο η Δήμητρα κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα φέρει την προσωπική υπογραφή του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, που ανέλαβε πέρυσι στα μισά της περιόδου και έχει μεταδώσει το πάθος του στους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Για τη φετινή ομάδα ανέφερε στο magnesiasports τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει: “Ξεκινήσαμε με πολύ δύσκολες προϋποθέσεις τη χρονιά γιατί το ράστερ της ομάδας ήταν αρκετά μικρό σε αριθμό. Αποδείχθηκε όμως στην πορεία ότι ήταν μεγάλο σε καρδιά. Ήταν κάτι που εγώ προσωπικά το περίμενα γιατί ήξερα τι παλικάρια είχαν μείνει από την περσινή ομάδα και πάνω σε αυτά ήρθαν να προστεθούν το καλοκαίρι λίγα άλλα πολύ δυνατά ψυχικά κομμάτια. Έτσι, ολοκληρώθηκε ένα μικρό άλλα με ισχυρούς δεσμούς παζλ. Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, γίναμε μια γροθιά, ποδοσφαιριστές, διοίκηση κι εγώ με κοινό στόχο την καταξίωση του Αστέρα που είναι το καμάρι του Ριζομύλου”.

Και στη συνέχεια ο 41χρονος τεχνικός επισήμανε την πορεία στο δεύτερο μισό μετά τις αρκετές μεταγραφικές κινήσεις: “Η πορεία μας ήταν πολύ καλή καθώς παίζαμε με κάθε ομάδα στα ίσα, όπως αρμόζει στην ιστορία και τη φανέλα του συλλόγου. Τον Ιανουάριο, είχαμε την τύχη να προσθέσουμε ακόμα επτά ποδοσφαιριστές που ήξερα ότι βάσει χαρακτήρα και φιλοδοξίας, θα γίνουν ένα με μας την ίδια ακριβώς στιγμή που θα περνούσαν την πόρτα των αποδυτηρίων για πρώτη φορά. Έτσι κι έγινε. Βαδίζουμε στηριζόμενοι στον αλληλοσεβασμό, την αλήθεια και την κοινή μας φιλοδοξία για διάκριση”.

Ερωτηθείς για την εξαιρετική εντός έδρας συγκομιδή βαθμών, την καλύτερη στον όμιλο, τόνισε: “Εκεί που αφήνεις τον ίδρωτα σου καθημερινά, κουμάντο μπορεί να κάνεις μόνο εσύ και κανένας άλλος. Μπροστά στους φιλάθλους μας, οι παίκτες αισθάνονται διαφορετικά κι αυτό φαίνεται. Από το ξεκίνημα είχαμε στόχο να ...προστατεύσουμε το γήπεδό μας και το έχουμε καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος. Κλείνοντας θα ήθελα να πω μακάρι αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έγινε φέτος, να αποτελέσει το κίνητρο έτσι ώστε οι κάτοικοι του Ριζομύλου να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης, ώστε η αυριανή μέρα να είναι ακόμη καλύτερη για το σύλλογο”.