noodles volos banner

Πανιώνιος-Σκιάθος 1-2

Ο Πανιώνιος πήγε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη καθώς προηγήθηκε προς το τέλος του αγώνα, όμως η Σκιάθος με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε μεγάλο διπλό που την κρατάει “ζωντανή” στη μάχη του τίτλου στον 1ο όμιλο. Στο 74' το 1-0 από τον Λυρίτση που πήρε την μπάλα από πλάγιο του Κωστούλα, ελίχθηκε ωραία και σούταρε εύστοχα, η ισοφάριση στο 80' με σουτ του Σκέμπι και το “χρυσό” γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 86' όταν ο Σκέμπι εκτέλεσε φάουλ, ο Καγιάννης απέκρουσε και με προβολή στην επαναφορά ο Νίκος Μιαρίτης σκόραρε.

Για τον Πανιώνιο, που σύμφωνα με τον προπονητή του ήταν άτυχος κι άξιζε κάτι καλύτερο στο σημερινό ματς, στο 22' ο Λυρίτσης είχε κεφαλιά που κόντραρε και μπλόκαρε ο Νικολαΐδης, ενώ η μεγάλη φάση έγινε στο 65ο λεπτό όταν ο Πέτσης έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας, προχώρησε αλλά το πλασέ του ήταν πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο πρώτο ημίχρονο, οι νησιώτες απείλησαν στο 11' με σουτ του Δ. Μιαρίτη, στο 35' με τον Ντερβίσι (από κοντά τα σουτ των δύο παικτών έφυγαν άουτ) και στο δεύτερο οι Σκέμπι, Ντερβίσι ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών τους προσπαθειών, ενώ σε μία περίπτωση ο Γκάγκας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως καθυστέρησε και ανακόπηκε.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος (85' Γ.Αθ. Μπασδάνης), Γ. Στ. Μπασδάνης, Ανγκόλι, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Καραγιώργος (66' Κωστούλας), Κ. Μπασδάνης, Μοσχούδης (90' Γκριναφίδης), Πέτσης, Λυρίτσης.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας (55' Τσάγγαρης), Γκίνης (65' Ζάνης), Ντερβίσι, Γκάγκας, Σκέμπι, Αραμπάτζης (75' Φερετζέλης), Ν. Μιαρίτης.