noodles volos banner

Θησέας-Αγία Παρασκευή 3-1

Γηπεδούχος στην έδρα του αντιπάλου ήταν ο Θησέας που κέρδισε 3-1 την Αγία Παρασκευή, αποτέλεσμα που είχαν φέρει στο ίδιο γήπεδο οι δύο ομάδες στο ματς του πρώτου γύρου στα μέσα Νοεμβρίου. Ο Βαλωτής άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά, ο Αγραφιώτης με φάουλ από περίπου 30 μέτρα πέτυχε την ισοφάριση από πλευράς Αγίας Παρασκευής στο 25', ενώ με κεφαλιά ο Ελευθερίου στο 4ο λεπτό της επανάληψης έδωσε ξανά προβάδισμα στους “πράσινους”. Ο Βαλωτής έχασε πέναλτι στο 60' σουτάροντας άουτ, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με φάουλ ο Άκης Χάνος στο 68'. Η εκτέλεσή του κόντραρε σε παίκτη του τείχους κι άλλαξε πορεία. Στο 30' ακυρώθηκε γκολ του Βούκουτου για επιθετικό φάουλ, ενώ ο Σταματίου σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά για να ισοφαρίσει σε 2-2 κι έπειτα για να μειώσει σε 3-2. Αρκετές απουσίες για τους μονομάχους, ντεμπούτο έκανε ο νεαρός Τερλεξής για την Αγία Παρασκευή.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Σιδηρόπουλος, Κατσιώτης, Φασούλας (70' Ταυρής), Ελευθερίου, Σούδης, Παλάσης (46' Λιάρος), Μούτος, Βαλωτής, Αγγελής (46' Χάνος), Ισά.
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Σιφνιώτης, Ν. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Ζάχαρης, Σταματίου, Αγραφιώτης, Βούκουτος, Μαρμαρινός (70' Τερλεξής), Σαμαράς (65' Χαρίσης).