noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-ΓΣ Αλμυρού 0-2

Εύκολο ήταν το πέρασμα του ΓΣ Αλμυρού από τον Πτελεό καθώς κέρδισε 0-2 τον Πρωτεσίλαο και έσπασε το αήττητο που διατηρούσε η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά για ένα γύρο, αφού η προηγούμενη ήττα της ήταν στο αντίστοιχο ματς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο Π. Βούλγαρης είχε δοκάρι στο 7ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, τέσσερα λεπτά όμως αργότερα ολοκλήρωσε την ατομική του προσπάθεια με σουτ που κατέληξε στα δίχτυα. Το 0-2 στο 22' με γκολ του Αντζούρη ύστερα από ασίστ του Αναστασίου. Για τον Πρωτεσίλαο, ο Μαρικλέν είχε δοκάρι στο 80', ο ίδιος παίκτης απείλησε στο ξεκίνημα του ματς, ενώ στο 77ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ με κατεύθυνση προς το τέρμα, που βρήκε στο σώμα του Κελαΐδη κι έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Λεϊμονής, Ακριβός, Σαμουρδάνης, Κ. Κόρκος, Χριστέλος, Ιάκ. Λάμπος (58' Κελαϊδής), Βίτσος (63' Παπαργύρης), Μαρικλέν, Ν. Κόρκος, Χρ. Παναγιώτου (54' Απ. Λάμπος).
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος (77' Ράπτης), Τσιάτσιος, Γρούνας, Ακριβούσης, Τσόγκας, Κρανάς, Π. Βούλγαρης (70' Πλαβός), Αντζούρης (62' Βασίλης), Αναστασίου, Ν. Βούλγαρης.