noodles volos banner

Αγχίαλος-Μυρμιδόνες 1-3

Με 1-3 πέρασε από το γήπεδο της Αγχιάλου η ομάδα των Μυρμιδόνων. Το 0-1 στο 10ό λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μπουρνάκη που κέρδισε ο Χρ. Γκάμπας και το 0-2 στο 39' με κεφαλιά του Γκάμπα ύστερα από φάουλ του Μπουρνάκη. Η Αγχίαλος μείωσε με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κολώνη στο 70' που πήγε στο “παραθυράκι” της εστίας, αλλά η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε λίγο καθώς δύο λεπτά αργότερα, ο Κατσαβριάς με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-3. Ανάμεσα στη μείωση του σκορ και το τρίτο γκολ, είχαμε την αποβολή με κόκκινη κάρτα για τους Ρούλη-Λάμπρου για διαπληκτισμό.
Για την Αγχίαλο, ανάποδο ψαλιδάκι του Ρούλη στο 2ο λεπτό έφυγε λίγο άουτ, ο Καραγιώργος είχε σουτ άστοχο από καλή θέση στο πρώτο μέρος, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για δύο φάσεις που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ,στο 15' σε ανατροπή του Φούκη και στο 87' σε κράτημα της φανέλας του Καραγιώργου.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Σοφιανός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Στεργίου (73' Αγγελαδάκης), Τσαρδακάς, Σγατζής (46' Βέτσικας), Τοκαλής, Καραγιώργος, Τσακόγιας, Τσιάρας (65' Κολώνης), Φούκης.
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Κουάτσκα, Γιαννακόπουλος, Ευθυμίου, Λάμπρου, Χρ. Γκάμπας, Θεοδωρίδης (52' Δ. Μπούρχας), Σουάρες (78' λ.τρ. Κουτσούμπας), Μπουρνάκης, Ν. Μάντζαρης, Αντζούρης (65' Κατσαβριάς).

DSC 0164