noodles volos banner

Δήμητρα-Αστέρας 3-1

Ο Αντωνιάδης έχει μόλις σκοράρει και πάει να πανηγυρίσει το 1-0 με τον δημιουργό Νικηφοράκη Ο Αντωνιάδης έχει μόλις σκοράρει και πάει να πανηγυρίσει το 1-0 με τον δημιουργό Νικηφοράκη

Ωραίο ματς με δυνατές μονομαχίες έγινε στην Ευξεινούπολη. Η Δήμητρα κέρδισε 3-1 τον Αστέρα, έχοντας πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και παρά τη μεγάλη προσπάθεια των φιλοξενουμένων στην επανάληψη, κράτησε το τρίποντο.

 

Μόλις στο 6ο λεπτό έγινε το 1-0. Ο Νικηφοράκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά θέση (από εκεί που είχε βάλει το γκολ με τον Αλμυρό) και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Αντωνιάδης προ του Βουραζέρη, σκοράροντας με προβολή. Το 2-0 στο 20' με παλικαρίσιο τέρμα του Τιμπλαλέξη. Από βολέ του Γκιούρκη, έφυγε στην πλάτη της άμυνας, “τσίμπησε” την μπάλα από τον αντίπαλο γκολκίπερ έξω από τη μεγάλη περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα από κοντά πριν ο Καραλόπουλος τον προλάβει. Ο νεαρός φορ ήταν σε πολύ καλή ημέρα καθώς εκτός από το γκολ, είχε μερικές ωραίες προσπάθειες με ντρίμπλες που χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.
Ακολούθησε μια επικίνδυνη σέντρα του Ποζιόπουλου που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Βογιατζής (έκανε ανάποδο ψαλιδάκι) και διαγώνιο σουτ του Νούσια που έδιωξε ο Γκιούρκης σε κόρνερ. Το 3-0 στο 40ό λεπτό. Ο Νικηγοράκης εκτέλεσε φάουλ και πάλι από δεξιά, αυτή τη φορά πολλοί πήγαν στην πορεία της μπάλας αλλά κανείς δεν την βρήκε και έτσι, κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας έγινε πιο επιθετικός με τις τρεις γρήγορες αλλαγές του Ανδρουτσόπουλου. Στο 47' σουτ του Περιβολιώτη έκοψε με τάκλιν ο Νικηφοράκης, ενώ ο τελευταίος είχε νέο φάουλ που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Βουραζέρης. Ο Αστέρας είχε την υπεροχή και μείωσε νωρίς. Στο 57' το 3-1 όταν ο Νούσιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Περιβολιώτης σκόραρε με προβολή στην καρδιά της άμυνας και μπροστά στο τέρμα, ξεχασμένος από τους αμυντικούς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Θωμαΐδη. Σέντρα σουτ του Νούσια στο 70' μπλόκαρε ο Γκιούρκης ενώ είχαν βγει τρεις παίκτες του Αστέρα με έναν αμυντικό, κεφαλιά του Γάρου από τη μικρή περιοχή εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ της Δήμητρας στο 76', ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνιάδη στο 79'. Σωστά δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη από τον Κούστα για μαρκάρισμα στον Νούσια που έφευγε μόνος προς τη μεγάλη περιοχή. Οι δύο τελευταίες φάσεις ανήκαν και πάλι στον Αστέρα. Ανάποδη κεφαλιά του Περιβολιώτη στο 82' έδιωξε σε κόρνερ ο Γκιούρκης και σουτ του Νούσια στο 91' πήγε πάνω στον προαναφερθέντα.
Με αυτή τη νίκη, η Δήμητρα παρέμεινε στο -6 από τον ΓΣΑ (έχοντας κάνει όμως το ρεπό της στο β' γύρο σε αντίθεση με τους πρωτοπόρους), ενώ ο Αστέρας έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της κορυφής.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γ. Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Ποζιόπουλος, Νικηφοράκης, Αντωνιάδης, Κ. Παυλίδης, Μ. Παυλίδης, Θωμαΐδης, Χατζέλας (75' Παρίσης), Βογιατζής (83' Κωτούλας), Τιμπλαλέξης (86' Δ. Γκιούρκης).
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Κλουφόπουλος, Ρέβης (46' Μπατσικώστας), Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Περιβολιώτης, Νούσιας, Μπούρντα (56' Μαγγιώρος), Καραμανιώλας (46' Γάρος).