noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Διαγόρας 2-1

Νίκη στις καθυστερήσεις για τον ΓΣΑ Αλμυρού που ισοδυναμεί ...με μισό πρωτάθλημα αφού η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου διατήρησε τις αποστάσεις της από τους διώκτες της. Ο Διαγόρας ήταν πολύ μαχητικός, έδειξε ότι δικαίως είναι μια από τις δυνατές ομάδες του ομίλου. Προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Καπούλα ύστερα από φάουλ Καρατζιώλη. Το 1-1 σημειώθηκε στο 42' με απευθείας φάουλ του Παναγιώτη Βούλγαρη από πλάγια δεξιά θέση και το 2-1 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με ψύχραιμο τελείωμα του Κώστα Κρανά ύστερα από ασίστ του Ν. Βούλγαρη. Ο Διαγόρας έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 75' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καραμανλή.

Για τον ΓΣΑ, κεφαλιά του Π. Βούλγαρη από καλή θέση στο 30' έφυγε άουτ, ένα σουτ του Αντζούρη κόντραρε στους αμυντικούς, στην επανάληψη ο Μαλισσόβας αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 60'. Από τον Διαγόρα, εκφράστηκαν παράπονα για τις αποφάσεις της Κουσκούνη. Εστιάζονται στο φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1 αναφέροντας ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση και στη δεύτερη κίτρινη στον Καραμανλή, με τις διαμαρτυρίες να είναι ωστόσο περισσότερο για την υπόδειξη της πρώτης κάρτας στο συγκεκριμένο παίκτη. Όπως μάς επισημάνθηκε, η διαιτητής ...έπαιξε έδρα στο σημερινό ματς.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (75' Ακριβούσης), Κουρτέλης, Γρούνας (87' Ράπτης), Κυριάκος, Αναστασίου, Κρανάς, Π. Βούλγαρης, Μαλισσόβας (70' Τσόγκας), Ν. Βούλγαρης, Αντζούρης.
Διαγόρας: Αράπης, Πρασσάς, Γαλογαύρος, Χολέβας, Γαλιούρας, Καρατζιώλης, Καραμανλής, Γιώργης (65' Κατσίκης), Καπούλας (88' Αγριοτσόμπανος), Κάρρος, Καραπλιάγκος.