noodles volos banner

Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 4-1

Με χατ τρικ του Λευτέρη Δενελάβα, ο Σαρακηνός κέρδισε 4-1 την Αγία Παρασκευή. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Μπόρας στο 27' ύστερα από κόρνερ του Καραπλιάγκου, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα με τον Μαλακασιώτη, ενώ τα υπόλοιπα γκολ, δηλαδή τα τρία του Λ. Δενελάβα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 60ό λεπτό με πλσέ από ασίστ του Κολιαμήτρα, στο 75' με γυριστό σουτ ύστερα από πάσα του Χρυσικού και στο 90' με σουτ. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Τέλος, οι φιλοξενούνενοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε οφσάιντ στο τρίτο γκολ των αντιπάλων τους και ζητούν την εξαίρεση του διαιτητή Κούστα από τα παιχνίδια τους.
Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς (85' Γούσιος), Στεργιόπουλος, Μπόρας, Καραγγέλης, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Κατής (75' Ιωάννου), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Δημακόπουλος (60' Χρυσικός).
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Βαν ντε Γουίχε, Σιγάλας, Αγραφιώτης (72' Σαμαράς), Π. Μαγγασιανός, Ζαχαρής  (65' Μουλιός), Παντελόγλου, Ν. Μαγγασιανός, Μαρμαρινός, Μαλακασιώτης, Βούκουτος (82' Παπάς).