noodles volos banner

Δημητριάς-Ηρακλής 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 17χρονο Βασίλη Ζαρίφη που σημείωσε και τα δύο τέρματα, η Δημητριάς επιβλήθηκε 2-0 του Ηρακλή και παρέμεινε στην 5η θέση της κατάταξης του ομίλου. Το 1-0 στο 15ο λεπτό όταν ο Ζαρίφης επιχείρησε μακρινό σουτ με τον Υφαντή να μην κάνει σωστή εκτίμηση της φάσης και το 2-0 στο 58' όταν ο Πετρόπουλος από αριστερά σέντραρε, ο Ταφίλης προσποιήθηκε αφήνοντας την μπάλα και ο Ζαρίφης στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Η ομάδα του Τάκη Βαταμίδη είχε και δύο δοκάρια, στο 40' με προβολή του Πετρόπουλου και στο 75' με σουτ του νεοαποκτηθέντα Θανάση Καρακώστα. Επίσης, στο 30ό λεπτό ο Κ. Καρακώστας δεν βρήκε την μπάλα στη μικρή περιοχή σε συρτή σέντρα του Ζαρίφη.
Για τον Ηρακλή, ο Γιάννης Φασουράκης επισήμανε ότι η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Τέλος, οι τυπικά φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στο ξεκίνημα της φάσης του 0-2, η μπάλα είχε βγει άουτ και σταμάτησαν, κάτι που δεν είδε ο βοηθός διαιτητή.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Ράμος, Ασημάκης, Δημουλάς (55' Κοτσέλος), Στ. Καρακώστας, Μπάφας, Ζαρίφης, Αθ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (88' Σαμπάνης).
Ηρακλής: Υφαντής, Τσαντόπουλος, Μαστροπαναγιώτης (80' Λεβέντης), Τζιόλας, Μόκιας, Ψαρόμπας, Βουρδάκης, Κίτσος (68' Σιαμέτης), Γεωργιάδης, Θάνος, Κουτσιαρής (75' Σαμαράς).