noodles volos banner

Αγχίαλος-Διαγόρας 1-0

Άλλο ένα σημαντικό γκολ τη φετινή σεζόν για τον Γιώργο Κολώνη Άλλο ένα σημαντικό γκολ τη φετινή σεζόν για τον Γιώργο Κολώνη

Σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με δυνατό αέρα διεξήχθη το ματς της Αγχιάλου με τον Διαγόρα, που βρήκες νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Πλατανιά με 1-0. Το γκολ σημειώθηκε στο 30ό λεπτό από τον Κολώνη. Το πρώτο σουτ του έμπειρου παίκτη απέκρουσε ο Αράπης αλλά στην επαναφορά με δυνατή προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Για την Αγχίαλο, ο Γ. Πλατανιάς τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ η ομάδα του είχε και τέσσερα δοκάρια, στο πρώτο μέρος σε σουτ του Φούκη στο 37' που βρήκε στο οριζόντιο ενώ απέκρουσε πρώτα ο Αράπης, δύο ο Σγατζής στο 23' και το 75' και το τέταρτο ο Κολώνης. Κεφαλιά του Τσαρδακά από κοντά, απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος αμυντικός του Διαγόρα, ενώ στο 80ό λεπτό ο Μπούτλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος επισήμανε ότι το ματς θα είχε διαφορετική εξέλιξη αν ο Ρωμανός δεν έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο “παραθυράκι” σε σουτ του Κάρρου στο 28' ή εάν μετρούσε το γκολ που πέτυχε ο Καμπέρης με προβολή στο 33' και δόθηκε οφσάιντ. Πρόσθεσε πως ο Διαγόρας είχε μεγάλη φάση στο 55' όταν σουτ του Γιώργη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Καπούλας από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα

Τέλος, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Αγχιάλου αφιερώνουν τη σημερινή τους νίκη στον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Παπουτσή που έχασε τον πατέρα του, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαμπίρας, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Βέτσικας, Τσακόγιας, Φούκης, Σγατζής (75' Τσανάκας), Καραγιώργος, Κολώνης (75' Πύλος).
Διαγόρας: Αράπης, Αγριοτσόμπανος, Γαλογαύρος, Χολέβας (65' Γαλιούρας), Κουντούρης, Καρατζιώλης, Καμπέρης, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος (70' Κατσίκης), Καραπλιάγκος.