noodles volos banner

Το πάνω χέρι για τον τίτλο η Σκιάθος

Η Σκιάθος έσπασε το αήττητο της ΑΕ Διμηνίου, την έπιασε στην κορυφή και πλέον υπερισχύει σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων. Οι νησιώτες κέρδισαν 1-0 με γκολ του Σκέμπι και έτσι, πήραν το πάνω χέρι για τον τίτλο. Έγινε μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι με πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιρισατών.

Η ΑΕ Διμηνίου έφθασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό όταν εξ επαφής κεφαλιά του Μοράλες απέκρουσε ενστικτωδώς ο Νικολαΐδης. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε για την ομάδα του Γιθώργου Καλλιακούδα στο 55' όταν ο Τσάγγαρης έστρωσε την μπάλα στον Σκέμπι και ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, με σουτ νίκησε τον Κοντογιάννη. Δέκα λεπτά αργότερα, οι νησιώτες είχαν δοκάρι σε τετ-α-τετ του Σκέμπι, με την μπάλα στην επαναφορά να χτυπαέι σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.
Για τη Σκιάθο, πρώτη φετινή εμφάνιση για τον Στάθη Τσάπι, ενώ για την ΑΕΔ έπαιξε στο δεύτερο μέρος ο νεοαποκτηθείς Κατσαρός στη θέση του τραυματία Τανάγια και ο Σατελιάν που επέστρεψε στην ομάδα.

 

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου (88' Κανταράκιας), Δ. Μιαρίτης, Γκίνης, Καμπουρέλης, Καλλιακούδας, Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας, Σκέμπι, Ντερβίσι (89' Τσάπι), Τσάγγαρης (75' Αραμπατζής).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος (70' Χονδρός), Μαυρίδης, Φαρασόπουλος, Σαμαράς (65' Σατελιάν), Αξιώτης, Τανάγιας (46' λ.τρ. Κατσαρός), Τσουκάλης.

 

 

Last modified onTuesday, 03 February 2015 09:22