noodles volos banner

Θησέας-Σαρακηνός 0-2

Κολιαμήτρας και Λ. Δενελάβας οι πρωταγωνιστές του 0-1 σήμερα για τον Σαρακηνό Κολιαμήτρας και Λ. Δενελάβας οι πρωταγωνιστές του 0-1 σήμερα για τον Σαρακηνό

Ο Σαρακηνός κέρδισε 0-2 στα Κ. Λεχώνια τον Θησέα και έβαλε ...ταφόπλακα στα όνειρα της ομάδας της Αγριάς για την πρώτη θέση, σε αγώνα που διεξήχθη με πολύ δυνατό αέρα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Θησέα εντός έδρας σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος.
Έγιναν λιγοστές φάσεις στα δύο καρέ καθώς ο αέρας ήταν ανασταλτικός παράγοντας ώστε να παιχθεί στρωτό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες περισσότερο απομάκρυναν την μπάλα παρά προσπαθούσαν να δημιουργήσουν. Καθοριστικό σημείο του αγώνα η φάση του 52ου λεπτού όταν ο Βαλωτής κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λιάρος πάνω από τα δοκάρια και έτσι, οι "πράσινοι" έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν.

Το 0-1 στο 65ο λεπτό με πλασέ του Λευτέρη Δενελάβα ύστερα από προσωπική ενέργεια του Κολιαμήτρα και το 0-2 στο 80' από πάσα του Ακτσιαλή και σκόρερ τον Μπόρα. Ο Μπόρας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του την Τετάρτη καθώς επρόκειτο να πάει στον Εθνικό Σερρών, τελικά όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή και έτσι, παραμένει στον Σαρακηνό. Μάλιστα, έπαιξε σήμερα και σκόραρε.

Ο Θησέας είχε και δεύτερο χαμένο πέναλτι, στο 90ό λεπτό που το εκτέλεσε ο Καψάλης και απέκρουσε ο Στούκας. Ο 25χρονος γκολκίπερ που αποκτήθηκε από τον Πύρασο, έκανε ιδανικό ντεμπούτο για τους "ροσονέρι". Στη φάση του πέναλτι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θεοδοσιάδης. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σαρακηνός μπορεί να είναι η ομάδα που θα ρυθμίσει την υπόθεση του τίτλου, καθώς εκτός από το σημερινό διπλό επί του Θησέα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχει να παίξει στο γήπεδό του τόσο με την ΑΕ Διμηνίου (που στις 21/2 θα βρει απέναντί του στον τελικό του Κυπέλλου) όσο και με τη Σκιάθο.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Ελευθερίου, Φασούλας (46' Δανιλόπουλος), Σούδης, Λιάρος, Χάνος, Ισά (60' Παλάσης), Βαλωτής, Σιδηρόπουλος (75' Καψάλης).
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς (60' Στεργιόπουλος), Ιωάννου, Καραγγέλης, Θεοδοσιάδης, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας (80' Κατής), Κόρμπας (46' Δημακόπουλος), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Μπόρας.