noodles volos banner

Πανιώνιος-Μαγνησιακός 0-1

Δεν παίχθηκε... ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος σήμερα το πρωί καθώς ο δυνατός αέρας επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη του αγώνα. Ο Μαγνησιακός κέρδισε 0-1 τον Πανιώνιο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το γκολ σημειώθηκε με μακρινή σέντρα του Γκέρτσου στο 70' που δεν υπολόγισε καλά ο αντίπαλος γκολκίπερ.
Για τους γηπεδούχους, σουτ του Πέτση στο 7' έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 38' ο Κ. Μπασδάνης βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ που ήταν τελείως άστοχο. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου είχε δοκάρι στο 73' σε προσπάθεια του Κόλα, ενώ έχασε δύο καλές ευκαιρίες, στο πρώτο μέρος με τον Κόλα που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά βιάστηκε και στο 80' με τετ-α-τετ του Τσιουρέλη χωρίς στόχο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαγνησιακός είχε μόνο μία νίκη στον πρώτο γύρο, ενώ σε πέντε αγωνιστικές στο δεύτερο, μετράει ήδη τρεις και δέκα βαθμούς.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Γ.Αθ. Μπασδάνης, Γ.Σ. Μπασδάνης (68' Κωστούλας), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης (68' Μοσχούδης), Παπαδόπουλος, Γκριναφίδης (77' Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης, Αρβανίτης, Πέτσης.
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Προβιάς, Γιαμαλής, Καραλής, Τσιουρέλης (75' Τσιάνος), Ντούρο, Σαλαμούρας (80' Καρακίτσιος), Κόλα, Αντωνόπουλος (77' Βασιλείου).