noodles volos banner

Μαγνησιακός-ΑΕ 2002 3-1

Δύο γκολ σήμερα για τον Κόλα Δύο γκολ σήμερα για τον Κόλα

Πήρε φόρα ο Μαγνησιακός και άρχισε να σκοράρει... Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέτυχε τρία γκολ και πανηγύρισε σημαντικό τρίποντο που τον έφερε πλέον στη 10η θέση στο +3 από την ΑΕ 2002.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με περίεργο γκολ καθώς ο Όθωνας Κόρμπας έκανε ένα από τα γνωστά του δυνατά πλάγια και η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Βίτσιου. Η ανατροπή στο σκορ σημειώθηκε από τον Κλεβί Κόλα. Στο 67' ισοφάρισε με πλασέ και ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έδωσε προβάδισμα στον Μαγνησιακό με απευθείας φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος. Το τελικό 3-1 στο 79' με τον Ντούρο σε φάση τετ-α-τετ.
Για τον Μαγνησιακό, καλό σουτ του Γιαμαλή στο 45' έφυγε άουτ και ο Καρακίτσιος είχε χαμένη ευκαιρία στο 88', ενώ για την ΑΕ 2002, κεφαλιά του Βέργου στο 4' απέκρουσε ο Βίτσιος και μετά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ ο Παρίσης δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε τετ-α-τετ στο 79ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Τσιγκλιφής (58’ Καρακίτσιος), Γκέρτσος, Βασιλείου (65’ Τσιάνος), Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου, Ντούρο, Σαλαμούρας (82’ Μωυσίδης), Κόλα, Αντωνόπουλος.
ΑΕ 2002: Μυλωνάς, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Τσιργής, Κόρμπας (59’ λ.τρ. Κούρτι), Βέργος, Πότσκα, Σταθόπουλος, Κουβαράς (46’ Μεϊντής), Στουμποβίκος (65’ Κουλοχέρης), Παρίσης.