noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-ΕΜΑ 6-0

Το πρώτο από τα έξι γκολ του ΓΣΑ σημειώθηκε νωρίς από τον Κυριάκο Το πρώτο από τα έξι γκολ του ΓΣΑ σημειώθηκε νωρίς από τον Κυριάκο

Έξι γκολ σήμερα για τον ΓΣ Αλμυρού στο ματς με την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου από έξι διαφορετικούς σκόρερ! Στο 4' το 1-0 με κεφαλιά του Αργύρη Κυριάκου ύστερα από κόρνερ του Κρανά, στο 18' το 2-0 με ατομική ενέργεια κι ωραίο τελείωμα του Μάνθου Χειλά που είναι ο αρχισκόρερ φέτος των “κυανόλευκων”, το 3-0 στο 34' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Αλέξανδρου Αραπίτσα και το 4-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου, στο 43' με ωραίο βολέ του Παναγιώτη Βούλγαρη. Τα άλλα δύο γκολ στην επανάληψη. Στο 55' σε αντεπίθεση από τον Κώστα Κρανά σε φάση τετ-α-τετ και στο 80' από τον 15χρονο Σταύρο Καράτερζη στη δεύτερη εμφάνισή του στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας (46' Μαντζανάς), Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Κρανάς, Τσόγκας, Αραπίτσας (58' Καράτερζης), Ν. Βούλγαρης, Χειλάς (46' Βασίλης).
Ενωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπαδάκης, Κουφαλιδάκης, Λανάι, Ζιούλης, Χορταργιάς (50' Μελετιάδης), Θ. Βαλκανιώτης (55' Αθ. Βαλκανιώτης), Καπέσιος, Ρεφουγιάτι, Γ. Παπανίκος (50' Μπούσης).