noodles volos banner

Άρης-Πανιώνιος 0-1

Με 0-1 είχε χάσει ο Πανιώνιος από τον Άρη στον πρώτο γύρο, με το ίδιο σκορ πήρε σήμερα την ...εκδίκησή του. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας, με το πρώτο διπλό στη σεζόν, ανέβηκε έτσι στους 16 πόντους, πέντε λιγότερους από τους “κιτρινόμαυρους”.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Διονύσης Ανγκόλι στο 15ο λεπτό με κοντινό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, αφού κέρδισε την μπάλα ανάμεσα από δύο αντιπάλους. Για τον Άρη, ο Τσίρος είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, στη μία δεν πρόλαβε σέντρα του Καρακάση και στην άλλη το σουτ του απέκρουσε ο Καγιάννης, ενώ κεφαλιά του Στραβέλα στο 80' έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο φινάλε για μαρκάρισμα πάνω στον Στραβέλα.
Για τον Πανιώνιο, χάθηκαν τρεις ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ στα τελευταία λεπτά για το δεύτερο τέρμα. Στο 85' ο Ανγκόλι νικήθηκε σε δύο χρόνους από τον γκολκίπερ Ζήγρα, στο 90ό λεπτό ο Βαΐτσης και στο 92ο ο Πέτσης σούταραν άουτ.

Συνθέσεις:
Άρης: Ζήγρας, Δήμου (62' Παλάντζας), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Ζηρδέλης (55' Ρούσης), Καψιώτης, Καρακάσης (46' Στραβέλας).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Γ.Αθ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (75' λ.τρ. Βαΐτσης), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Μοσχούδης, Ανγκόλι (88' Δαμάσκος), Κ. Μπασδάνης, Γκριναφίδης (50' Γ. Φώτου), Λυρίτσης, Πέτσης.