noodles volos banner

Διαγόρας-Άθλος 3-0

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Διαγόρας και με αυτή, προσπέρασε τους Μυρμιδόνες στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην 6η θέση του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Στεφανοβικείου επιβλήθηκε σήμερα εντός έδρας του Άθλου με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Κάρρος με πλασέ ύστερα από σέντρα του Καπούλα και τα δύο γκολ σημείωσε ο Καρατζιώλης, στο 49' με το γόνατο από πάσα του Καραμανλή και στο 72' με σουτ ύστερα από σέντρα του Κάρρου. Για τον Άθλο, δοκάρι είχε με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ο Αυγουλάς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον Διαγόρα έπαιξε και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Χολέβας, ενώ ντεμπούτο για τον Άθλο έκανε ο πολύπειρος Γιώργος Αυγουλάς που αποκτήθηκε από τον Αλμυρό και ο 22χρονος Χρυσοστομίδης.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Κουσιαρής, Αγριοτσόμπανος (75' Γιαλούρας), Κατσίκης, Χολέβας, Πρασσάς, Καρατζιώλης, Καραμανλής, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος (70' Χαλιμούρδας), Καραπλιάγκος (60' Καμπέρης).
Άθλος: Γκόγκος, Αγραφιώτης, Ξυνός, Δημόπουλος, Νικολάου (64' Κοντοβάς), Καραδήμας, Φάτσης, Επίσκοπος, Κακλιάς, Φωτιάδης (72' Αυγουλάς), Χρυσοστομίδης (70' Δάρας).