noodles volos banner

Διαγόρας-Μυρμιδόνες 2-0

Με τη σημερινή του νίκη, ο Διαγόρας έπιασε τους Μυρμιδόνες στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Στεφανοβικείου σκόραρε στα τελευταία λεπτά και πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Το 1-0 ο νεαρός Καπούλας στο 86' με πλασέ ύστερα από πάσα του Καραμνλή και το 2-0 ο Κάρρος στο 94' όταν “τσίμπησε” την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πέρασε έναν αμυντικό και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα...

Για τον Διαγόρα, δοκάρι σε σουτ του Καραμανλή στο 13', ευκαιρίες με κεφαλιά του Πρασσά στο 43' που έφυγε λίγο άουτ, σουτ του Καμπέρη στο 65' με την ίδια κατάληξη και σουτ του Κάρρου άουτ σε κενή εστία στο 78'. Για τους Μυρμιδόνες, καλύτερη στιγμή στο ξεκίνημα του β' μέρους όταν ο Αντζούρης σέντραρε και ο Τσαπέρος δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ που έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καπούλας έκανε ντεμπούτο με γκολ για τον Διαγόρα που είχε στο αρχικό σχήμα και τις άλλες δύο μεταγραφές, Κ. Καραπλιάγκο και Γιώργη, ενώ για τους Μυρμιδόνες ο τερματοφύλακας Σταμέλος έπαιξε στην επίθεση ελλείψει άλλων λύσεων λόγω των πολλών απουσιών.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Πρασσάς, Γαλογαύρος (80' Αγριοτσόμπανος), Καρατζιώλης, Καραβασίλης, Γιώργης (65' Κατσίκης), Καραμανλής, Κάρρος, Καπούλας (90' Καναλιώτης), Καμπέρης, Καραπλιάγκος.
Μυρμιδόνες: Χαλκιάς, Γιαννακόπουλος, Τσαπέρος (70' Μπουρνάκης), Ευθυμίου, Γ. Μπούρχας, Αναστασίου (80' Αναστασίου), Δ. Μπούρχας, Αντ. Φέζο, Σταμέλος (87' Απ. Αντζούρης), Γ. Αντζούρης, Κουάτσκα.