noodles volos banner

Δημητριάς-Πανιώνιος 2-2

Χορταστική ισοπαλία στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης ανάμεσα στη Δημητριάδα και τον Πανιώνιο. Η γηπεδούχος ομάδα της Δημητριάδος προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Τοπάντζα στο 28' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και του Ταφίλη στο 55' με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από πάσα του Τοπάντζα. Το 2-1 έγινε στο 59'. Η φάση ξεκίνησε από την εστία του Πανιωνίου καθώς σουτ του Μουσαμπελίου απέκρουσε ο Καγιάννης και στη συνέχεια, ο Τοπάντζα σούταρε χωρίς πίεση στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα έπεσε στο τερέν και τη μάζεψε ο Καγιάννης κάνοντας γρήγορα το βολέ. Ο Νικούδης από την πάσα του τερματοφύλακά του, έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Το τελικό 2-2 στο 79' με εύστοχο πέναλτι του Λυρίτση, που κέρδισε ο Ανγκόλι.

Για τους γηπεδούχους, ο Ταφίλης έχασε στο δεύτερο μέρος δύο φάσεις τετ-α-τετ, ενώ σουτ του Τοπάντζα απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος γκολκίπερ, για τον Πανιώνιο ο Λυρίτσης είχε σουτ άουτ στο 17ο και 20ό λεπτό, ο Ανγκόλι στο 49' από καλή θέση, σούταρε πάνω στον Ράμμο.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Ράμμος, Ασημάκης, Μπάφας, Μπουρνάκης (80' Μαργαρίτης), Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας (65' Πετρόπουλος), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Τοπάντζα, Κοτσέλος (63' Δημουλάς).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Ν. Νικούδης, Γ. Στ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Γ. Φώτου, Κωστούλας (59' λ.τρ. Αρβανίτης), Βαΐτσης (46' Γ. Αθ. Μπασαδάνης), Λυρίτσης (80' Πέτσης), Μοσχούδης, Ανγκόλι.