noodles volos banner

Δημητριάς-Άρης 2-0

Τέσσερα ματς ως γηπεδούχος έχει δώσει η Δημητριάς και τα έχει κερδίσει όλα! Σήμερα το σύνολο του Τάκη Βαταμίδη κατέβαλε με 2-0 την αντίσταση του Άρη, με δύο γκολ του Αντώνη Ταφίλη που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, στο 75' και στο 84'. Το πρώτο ύστερα από κόρνερ του Τοπάντζα και κεφαλιά του Μπάφα, ο σκόρερ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το δεύτερο ύστερα από ωραίο συνδυασμό Μουσαμπελίου, Πετρόπουλου, παράλληλη πάσα του τελευταίου και τον Ταφίλη να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας.
Καλές φάσεις για την ομάδα των Ρομά σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με παράλληλη σέντρα του Τοπάντζα που δεν πρόλαβαν την μπάλα οι Ταφίλης, Μουσαμπελίου και σουτ του τελευταίου που απέκρουσε ο Κουρίτας, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης, δύο σουτ του Καρακώστα, ένα του Τοπάντζα και ένα του Μουσαμπελίου βρήκαν σε ετοιμότητα ξανά τον γκολκίπερ των “κιτρινόμαυρων”.
Για τον Άρη, ο Ρούσης είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος, ο Τσελεπής δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δύο φάσεις τετ-α-τετ, ο Στραβέλας είχε σουτ άουτ σε πολύ καλή ευκαιρία, ενώ σουτ του Κατσαρού εξουδετέρωσε ο Ράμος. Στην επανάληψη, δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Παλάντζα με τους Τσελεπή-Ίμπρα να μην μπορούν στη συνέχεια της φάσης να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα στο 73', ενώ μετά το 1-0 ο Τσελπής βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά αστόχησε.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Ράμος, Ασημάκης, Δημουλάς, Μπάφας, Ζαρίφης, Κοτσέλος (35' λ.τρ. Πετρόπουλος), Μουσαμπελίου (88' Απ. Μελέτης), Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Τοπάντζα (88' Σπ. Μελέτης), Στ. Καρακώστας.
Άρης: Κουρίτας, Παλάντζας (75' Αθανασιάδης), Γκοτζόπουλος, Καρακάσης, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσελεπής, Κατσαρός, Στραβέλας, Ρούσης (46' Ίμπρα), Μπόζης (56' Γκατζούνας).