noodles volos banner

Δήμητρα-Διαγόρας 3-2

Δύο φορές προηγήθηκε στην Ευξεινούπολη ο Διαγόρας, αλλά η Δήμητρα είχε τις απαντήσεις και πήρε σημαντικό τρίποντο. Ο Κάρρος στο 9' με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-1, ο Παρίσης ισοφάρισε στο 25' και οι δύο ομάδες πήγαν με 1-1 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Διαγόρας πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 54' όταν φάουλ του Καμπέρη χτύπησε στην πλάτη του Γαλογαύρου, άλλαξε λίγο πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση για το 2-2 στο 68' με φάουλ του Βαγγέλη Νικηφοράκη, ένα από τα γνωστά φαρμακερά χτυπήματα του έμπειρου αμυντικού και το 3-2 στο 80' με κεφαλιά του Αντωνιάδη σε σέντρα του Γκαρνίδη.

Για τη Δήμητρα, Παρίσης, Νικηφοράκης και Βογιατζής απείλησαν με σουτ στο πρώτο μέρος, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα κεφαλιά του Ραμαντάνη από κοντά, πήγε πάνω στον Αράπη. Στην επανάληψη, μετά το 2-2, καλό σουτ του Γοδενόπουλου εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ σουτ του Κ. Παυλίδη έφυγε άουτ.
Για τον Διαγόρα, κεφαλιά του Κάρρου στο 17' από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο β' μέρος ο ίδιος παίκτης είχε σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε ξανά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ακόμη, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για μια υπόδειξη οφσάιντ στον Κάρρο που έφευγε σε τετ-α-τετ με τον Γκιούρκη και ένα μαρκάρισμα πάνω στον Κατσίκη που δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή με κόκκινη κάρτα όπως υποστήριξε ο Μ. Βαγγόπουλος. Ακόμη αναφέρθηκε ότι ο σύλλογος του Στεφανοβικείου πήγε στην Ευξεινούπολη με 12 παίκτες και μάλιστα, οι Καναλιώτης, Μαστροχρήστος στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβγαλαν το ματς αν και είχαν υποστεί θλάση.
Η Δήμητρα, που σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές της κορυφής δεν διαθέτει την ίδια ποιότητα στο ρόστερ, πήρε την 7η νίκη σε 11 ματς και είναι στο -4 από την πρώτη θέση, ενώ ο Διαγόρας υπέστη σήμερα τη δεύτερη μόλις του ήττα στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας ότι έχει ιδιαίτερα δυνατό σύνολο. Τέλος, για τους “πράσινους” του Βαγγέλη Βουρούκου επανήλθε μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση ο Ηλίας Τσιάρας.

dimdia