noodles volos banner

Αστέρας-Αγχίαλος 2-0

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του ο Αστέρας που έχει “απόρθητο κάστρο” το γήπεδο Ριζομύλου. Σήμερα κέρδισε 2-0 την Αγχίαλο που παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες, κυρίως στο χώρο της άμυνας. Πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι. Δεν άνοιξαν το σκορ στο 4' όταν σουτ του Σεσκλιώτη απομάκρυνε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ο Μαυρόπουλος, το έκαναν όμως στο 21ο λεπτό. Ο Μυλωνάς εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι, ο Λουφόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 στο 65'. Ο Μπούρντα σέντραρε, ο Ρουσσάς σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ξέρας με το κεφάλι σκόραρε.
Για τον Αστέρα, χάθηκαν δύο φάσεις σε τετ-α-τετ με τους Μπούρντα, Ρουσσά για τρίτο γκολ, ενώ η Αγχίαλος είχε καλές στιγμές για να ισοφαρίσει σε 1-1- με κεφαλιά του Τσακόγια που έφυγε άουτ και ένα σουτ του Βέτσικα που ήταν άστοχο.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Κουβελάς, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (80' Καλαμπαλίκης), Ρέβης, Ξέρας (75' Φίλος), Μπούρντα, Ρουσσάς.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Στατήρας, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Βέτσικας, Αγγελαδάκης (46' Τοκαλής), Πιτσάβας (80' Καραγιώργος), Πατσιαούρας (60' Κολώνης), Τσακόγιας, Φούκης.