noodles volos banner

Μυρμιδόνες-ΓΣ Αλμυρού 0-2

Μεγάλη νίκη για τον ΓΣΑ επί των Μυρμιδόνων, σε αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Μάντζιου που έσπασε το πόδι. Η ομάδα του Αλμυρού με σκόρερ τους Ράπτη και Χειλά, πήρε σπουδαίο τρίποντο, είναι πάντα στην πρώτη θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από τους Μυρμιδόνες στους 7 βαθμούς.

Στο 17ο λεπτό, ο Μάντζιος δέχθηκε δυνατό χτύπημα από τον Χολέβα και είχε σοβαρό τραυματισμό σπάζοντας το καλάμι. Παρέμεινε περίπου είκοσι λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τους τραυματιοφορείς που έφθασαν με το ασθενοφόρο, ενώ μετά μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Τα γκολ στο 40ό λεπτό από τον Ράπτη ύστερα από σέντρα του Χειλά και το 0-2 στο 85' με τον Χειλά. Οι παίκτες των Μυρμιδόνων διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον Σταμέλο από τον σκόρερ στη φάση του 0-2, ενώ ο ΓΣΑ είχε τριπλή ευκαιρία στο 75'. Σουτ του Χειλά απέκρουσε ο γκολκίπερ των Μυρμιδόνων, στη συνέχεια σουτ του Μαλισσόβα χτύπησε στο δοκάρι και σουτ του Ράπτη ανέκοψαν αμυντικοί.
Ο προπονητής του ΓΣΑ, Λευτέρης Καλογήρου δήλωσε: "Το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον τραυματισμό του Μάντζοιου. Ένας νεαρός αθλητής ήρθε σήμερα στο γήπεδο για να κάνει το χόμπι του και έφυγε με σοβαρό τραυματισμό. Ήταν η κακιά στιγμή. Όλοι από τον ΓΣ Αλμυρού, εγώ προσωπικά, οι ποδοσφαιριστές μου και η διοίκηση τού ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση".

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Γιαννακόπουλος, Λάμπρου, Τσαγγαράς, Ευθυμίου, Αναστασίου, Μπουρνάκης, Αντ. Φέζο (54' Κουάτσκα), Παλάσκας (87' Παπαστεργίου), Γ. Αντζούρης, Μάντζιος (37' λ.τρ. Ντ. Φέζο).
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Χολέβας (23' Ράπτης), Γρούνας, Κυριάκος (85' Κουρτέλης), Φαράντος, Βούλγαρης, Μαλισσόβας, Δανόπουλος (70' Κρανάς), Χειλάς.