noodles volos banner

Μαγνησιακός-Θησέας 0-3

Με 3-0 πέρασε από την έδρα του Μαγνησιακού στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος η ομάδα του Θησέα. Σοβαροί κι αποτελεσματικοί οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου, πήραν ακόμη ένα τρίποντο και διατηρήθηκαν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Στο 15ο λεπτό το 0-1 όταν ο Δανιλόπουλος έκανε σέντρα και πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας ο Παπαϊωάννου στέλνοντάς την στα δίχτυα. Τα άλλα δύο γκολ από τον αρχισκόρερ μέχρι στιγμής των “πρασίνων”, Θράσο Βαλωτή. Στο 40' με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά σέντρα του Κατσιώτη και στο 60' με κεφαλιά σε διεκδίκηση με τον Βίτσο, ύστερα από σέντρα του Φασούλα.

Ο Μαγνησιακός δεν είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, απειλώντας μόνο με δύο σουτ στο ξεκίνημα του αγώνα από τους Προβιά και Καρακίτσιο, ενώ στην επανάληψη ανέβηκε η απόδοσή του και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Βασίλη Πανόπουλου. Σουτ του Γιαμαλή έφυγε άουτ, ο Μωυσίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ σουτ του Πρβοιά απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας. Υπήρξαν επίσης διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στη φάση του 0-3. Για τον Θησέα, στο πρώτο 45λεπτο, πλασέ του Βαλωτή έφυγε λίγο άουτ, σουτ του Λιάρου εξουδετέρωσε ο Βίτσος και στην επαναφορά ο Παπαϊωάννου δεν μπόρεσε να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαϊωάννου είχα τετ-α-τετ από πλάγια θέση χωρίς να βρει δίχτυα στο 80ό λεπτό.
Για τον Μαγνησιακό, πρώτη συμμετοχή για τον νεαρό Τασούδη, ενώ για τον Θησέα ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα για τον νεαρό Ταυρή.

magnth