noodles volos banner

Δημητριάς-Αγία Παρασκευή 1-0

Γκολ νίκης σήμερα από τον Αντώνη Ταφίλη για την ομάδα της Δημητριάδος Γκολ νίκης σήμερα από τον Αντώνη Ταφίλη για την ομάδα της Δημητριάδος

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη για τη Δημητριάδα, που επιβλήθηκε εντός έδρας 1-0 της Αγίας Παρασκευής. Στο 45ο λεπτό το γκολ, όταν ο Καρακώστας εκτέλεσε φάουλ, αμυντικός απομάκρυνε με κεφαλιά και ο Αντώνης Ταφίλης, μέσα στη φάση, με σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Στο 88ο λεπτό, ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για τη Δημητριάδα, στο δεύτερο μέρος, ο Ταφίλης είχε ευκαιρία σε τετ-α-τετ, τον πρόλαβε όμως αμυντικός, ενώ στο 75' σουτ του Κ. Καρακώστα από καλή θέση, δεν βρήκε στόχο. Για την Αγία Παρασκευή, δύο δοκάρια: στο 35' σε κεφαλιά του Παντελόγλου και στο 70' σε σουτ του Βούκουτου έξω από τη μεγάλη περιοχή που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ευκαιρίες στο α' μέρος με τους Ν. Μαγγασιανό και Στ. Μαλακασιώτη, που πλάσαραν άουτ από πλεονεκτική θέση και στο 75' όταν ο Στ. Μαλακασιώτης πλάσαρε, ωστόσο, μετά από διαδοχικές κόντρες ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε πάνω στη γραμμή. Τέλος, διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι του Ζαρίφη στο 80'.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Ράμος, Ασημάκης, Μπάφας, Μπουρνάκης, Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας (85' Καπάκης), Μουσαμπελίου (75' Μαργαρίτης), Κ. Καρακώστας, Πετρόπουλος (60' Κοτσέλος), Ταφίλης, Δημουλάς.
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γουίχε (65' Βλαχόπουλος), Παντελόγλου, Σιγάλας, Τσαντόπουλος, Στ. Μαλακασιώτης, Γάκιας (62' Ζάχαρης), Βούκουτος, Μαρμαρινός, Ν. Μαγγασιανός.