noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Αγχίαλος 0-0

Εντός έδρας στραβοπάτημα για τον ΓΣ Αλμυρού, καθώς τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άμυνα της Αγχιάλου, με αποτέλεσμα να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπούτλας στο 90ό λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όμως οι επιθέσεις τους σταματούσαν έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεν ήταν πολλές οι ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ο Αραπίτσας είχε κεφαλιά στο πρώτο μέρος που απομάκρυνε ο Μαυρόπουλος, φάουλ του Δανόπουλου έφυγε άουτ, ενώ στην επανάληψη η καλύτερη στιγμή για τους Αλμυριώτες ήταν στο 70' όταν ο Αραπίτσας πήρε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Ρωμανό.
Για την Αγχίαλο, ο Κολώνης είχε δύο καλά σουτ στην επανάληψη, το ένα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, το άλλο λίγο άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Τοκαλή στο 90'.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης, Κυριάκος, Βούλγαρης, Χειλάς, Τσόγκας (80' Μαντζανάς), Χατζέλας (71' Ράπτης), Δανόπουλος (63' Κρανάς), Αραπίτσας.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (80' Στεργίου), Στατήρας (73' Τοκαλής), Τσανάκας, Πατσιαούρας (60' Κολώνης), Τσακόγιας, Φούκης.