noodles volos banner

Άρης-Ιωλκός 2-2

Έφθασε κοντά στην πρώτη της νίκη η Ιωλκός στην Α' ΕΠΣΘ, αλλά ο Άρης έσωσε το βαθμό στο φινάλε. Η ομάδα του Νίκου Τσιαντάκη προηγήθηκε 0-2 με δύο γκολ του Βαγγέλη Μαγγιώρου στο 30ό και 47ο λεπτό και ο Άρης με αντεπίθεση διαρκείας έφθασε στην ισοφάριση. Ο Τσελεπής στο 70' μείωσε σε 1-2 και ο Στραβέλας έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Για τον Άρη, στο πρώτο μέρος ο Τσελεπής αστόχησε σε τρία τετ-α-τετ, κεφαλιά του Στραβέλα και πλασέ του Καψιώτη έφυγαν λίγο άουτ, ενώ σουτ του Μπόζη απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στην επανάληψη, λίγο μετά τη μείωση του σκορ, ο Στραβέλας είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Για την Ιωλκό, ο Ρουμπάτης δεν βρήκε στόχο σε τετ-α-τετ για να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 0-3, ο Γιώργης έχασε ευκαιρία για το τρίτο γκολ της ομάδος του, ενώ ο Μαγγιώρος είχε επίσης δύο καλές φάσεις να σκοράρει, με κεφαλιά και σουτ όσο το σκορ ήταν στο 1-2.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Καρακάσης (78' Παλάντζας), Γκοτζόπουλος, Ζυγούρης (46' Γκατζούνας), Γεωργούλας, Τσιαντής, Μπόζης (70' Ίμπρα), Καψιώτης, Στραβέλας, Μπαρμπούτας, Τσελεπής.
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντα, Μαυρομμάτης, Λούμπαρδος, Γάλιουρας, Γιώργης (87' Καζδαρίδης), Ισά (62' Κεφαλάς), Κόκκαλης (74' Συμεωνίδης), Μαγγιώρος, Ρουμπάτης, Δημητρίου.