noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αστέρας 1-1

Ισοπαλία 1-1 στον Πτελεό ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Αστέρα. Η ομάδα του Ριζομύλου προηγήθηκε στο 70' με γκολ του Ξέρα, με κοντινό πλασέ ύστερα από σέντρα του Μπούρντα και η ισοφάριση στο 77' με σουτ του Μαρικλέν.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που μέσα σε δύο ημέρες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και είχαν πολύ καλή παρουσία. Ανέφερε ως κυριότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ένα μακρινό σουτ του Σούσκο που απέκρουσε με γροθιές ο Κουβελάς και στην επανάληψη, πλασέ και κεφαλιά του Μαρικλέν που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, στο 60' πλασέ με το μυτάκι του Γ. Παναγιώτου που κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ, ενώ στο 82' από σέντρα του Ζαφειρίου, ο Γιάννης Παναγιώτου πήρε κεφαλιά στη μικρή περιοχή χωρίς πίεση που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά γκολ του Κ. Κόρκου ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.
Από την άλλη, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος τόνισε πως η ομάδα του είχε συγκλονιστική εμφάνιση με 13 άτομα στην αποστολή, εκ των οποίων ο Σεσκλιώτης είναι απροπόνητος (φαντάρος) και ο Παπαγιαννόπουλος έπαιξε έχοντας τις προηγούμενες ημέρες υψηλό πυρετό. Σουτ του Μπούρντα κόντραρε σε αμυντικούς και του Ρέβη έφυγε λίγο άουτ στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη σουτ του Μπούρντα στο 51' μπλόκαρε ο Σχουλής και τελική προσπάθεια του Ρουσσά λίγο αργότερα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79' από βολέ του Σχουλή, η μπάλα έφθασε στο χώρο του κέντρου και ο Μυλωνάς σούταρε πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. "Εάν έμπαινε, θα ήταν το γκολ της χρονιάς" ανέφερε ο τεχνικός του Αστέρα που δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια για τη διαιτησία του Νικόπουλου.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Χασιώτης, Λεϊμονής, Κραβαρίτης, Σιαμανίκος, Χριστέλος (57' Κ. Κόρκος), Σούσκο (70' Στέκας), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου (85' Βίτσος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.
Αστέρας: Κουβελάς, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Ρέβης, Σεκλιώτης, Τριχόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ξέρας (85' Φίλος), Μπούρντα, Ρουσσάς.