noodles volos banner

Είχε την ουσία η ΑΕ Διμηνίου...(Video)

Πιο ουσιαστική η ΑΕ Διμηνίου, πήρε το ντέρμπι με 2-0 κόντρα στον Θησέα και φιγουράρει στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, παίρνοντας το έβδομο τρίποντο σε οκτώ αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος με λιγοστές φάσεις, ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του. 

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφτηκε στο 33ο λεπτό (!). Ο Λιάρος πάσαρε στον Ρενάτο, αυτός μπήκε στην μεγάλη περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στην αγκαλιά του Κοντογιάννη. Δύο λεπτά αργότερα, έγινε το 1-0. Ύστερα από σέντρα από δεξιά, ο Νούσιας με τακουνάκι βρήκε τον Τσουκάλη και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με ωραίο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Θησέας είχε καλή ευκαιρία όταν ο Ρενάτο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κοντογιάννης απέκρουσε ασταθώς και ο Φασούλας από καλή θέση, σούταρε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ΑΕΔ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 50'. Από κεφαλιά πάσα του Νούσια, ο Τανάγιας χωρίς πίεση από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ, αλλά εξιλεώθηκε με το γκολ που πέτυχε στο 62'. Από βαθιά μπαλιά του Τσουκάλη, ο Νούσιας τροφοδότησε τον Τανάγια κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Κουτσιρίμπα για το 2-0. Ο Θησέας προσπάθησε για το γκολ, δίχως να έχει τη μεγάλη φάση παρά μόνο ένα καλό σουτ του Κόκκα στο 85' που δεν είχε στόχο. Η ΑΕΔ φλέρταρε με τρίτο τέρμα στο 74' όταν σε παράλληλη του Αξιώτη, πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας ο Τσουκάλης αλλά έδιωξε στην έξοδο ο γκολκίπερ των "πρασίνων", ενώ στο 92' ο Τσουκάλης έχασε μόνος του από κοντά την ευκαιρία να σκοράρει.

Καλή η διατησία του Χαλβατζάκου με λίγα λάθη που δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα, ενώ αξίζει να εξάρουμε την πολύ μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο του Διμηνίου, με πολλούς φίλους της τοπικής ομάδας αλλά και δυναμική παρουσία από πλευράς Αγριάς.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Βητόπουλος, Μοράλες, Φαρασόπουλος, Σαμαράς (46' Αξιώτης), Αποστολίδης (66' Μαυρίδης), Τσουκάλης, Τανάγιας, Νούσιας (79' Ανατολής).
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Φασούλας (52' Κατσιώτης), Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου (65' Σ. Οικονόμου), Σούδης, Δανιλόπουλος, Λιάρος, Βαλωτής (61' Παπαϊωάννου), Κόκκας, Ρενάτο.

Media

Last modified onSunday, 30 November 2014 12:36