noodles volos banner

Θησέας-Δημητριάς 3-0

Ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, η έκτη, για τον Θησέα που κέρδισε 3-0 τη μαχητική Δημητριάδα. Το ματς ξεκίνησε με δοκάρι από τον Δανιλόπουλο για τους γηπεδούχους και στο 3ο λεπτό ο Βαλωτής με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό. Τα άλλα δύο τέρμα μέσα σε ένα δίλεπτο στα μισά του δευτέρου μέρους. Στο 69' ο Οικονόμου έκανε το 2-0 με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και στο 71' από γύρισμα του Βαλωτή, ο Κόκκας με πλασέ το 3-0. 
Ο Θησέας έχασε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, η Δημητριάς είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ταφίλη στο 35' για να ισοφαρίσει, που απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας, ενώ στην επανάληψη απείλησε με τους Πετρόπουλο, Μουσαμπελίου και ένα φάουλ του Ταφίλη.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Φασούλας, Καράτσαλος, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης, Δανιλόπουλος (65' Σ. Οικονόμου), Λιάρος, Βαλωτής, Κόκκας (72' Κουτσιαρής), Παπαϊωάννου (55' Ρενάτο).
Δημητριάς: Ράμος, Κοτσέλος (85' Καπάκης), Ασημάκης, Στ. Καρακώστας, Μπάφας, Μπουρνάκης (55' Μελέτης), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος (60' Μαργαρίτης), Β. Ζαρίφης.