noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Μακρινίτσα 5-0

Μαρικλέν και Χρ. Παναγιώτου πέτυχαν σήμερα τα πέντε γκολ του Πρωτεσιλάου Μαρικλέν και Χρ. Παναγιώτου πέτυχαν σήμερα τα πέντε γκολ του Πρωτεσιλάου

Ιδανικό δώρο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πρωτεσιλάου στον προπονητή τους Μιχάλη Ανδρωνά για τη σημερινή του ονομαστική γιορτή. Κέρδισαν εύκολα 5-0 τη Μακρινίτσα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με δοκάρι σε φάουλ του Ντελάκου στο 15ο λεπτό αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών. Σε φάσεις τετ-α-τετ, ο Χρήστος Παναγιώτου έκανε το 1-0 και ο Μαρικλέν το 2-0 στο 24' και 29' αντιστοίχως από πάσες του Ανδρωνά που σήμερα άφησε τον πάγκο κι αγωνίστηκε. Το 3-0 ο Μαρικλέν στο 33' και ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ τρικ στο 57'. Το σκορ έκλεισε αυτός που το άνοιξε, ο Χρ. Παναγιώτου με πλασέ, από μπαλιά του Χριστέλου στο 63'.

Για τον Πρωτεσίλαο, κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Κραβαρίτης δέκα λεπτά πριν τη λήξη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του 14χρονου Λάμπου που αγωνίστηκε φέτος για δεύτερη φορά στο σύλλογο του Πτελεού και η εξαιρετική παρουσία των 15χρονων Γιώργου Μαστακούλη και Γεράσιμου Πέστη που έπαιξαν για την πηλιορείτικη ομάδα.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης, Β. Σιαμανίκος (53' Λεϊμονής), Ανδρωνάς (67' Βίτσος), Χασιώτης, Χριστέλος, Σούσκο (60' Λάμπος), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.
Μακρινίτσα: Γ. Σαραφίδης (70' Σταθόπουλος), Αρβανίτης (46' Λαγονίκος), Πουρνάρας, Ντελάκος, Πέτσης, Αν. Μαστακούλης, Ψήφος, Γ. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης, Κοπάνας (75' Καρασμάνογλου).