noodles volos banner

Απουσιάζει το ντέρμπι...

Απουσιάζει το μεγάλο ματς, αλλά το πρόγραμμα έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ...για όλα τα γούστα στην Α' ΕΠΣΘ. Μόνο τρία ματς το Σάββατο, τα υπόλοιπα οκτώ την Κυριακή στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου έχει ρεπό, οπότε δίνεται η ευκαιρία στον Άρη να την ξεπεράσει και σε Θησέα, Σκιάθο να την φθάσουν. Το Σάββατο μοναδικό ματς αυτό ανάμεσα σε Σαρακηνό και Δημητριάδα, με φαβορί την ομάδα του Κ. Μπράτσου που έχει πέντε γκολ στο ενεργητικό της αλλά και μόνο ένα στο παθητικό. Το πρωί της Κυριακής στις 11:00, σε τοπικό ντέρμπι ο Θησέας φιλοξενεί την επικίνδυνη ΑΕ 2002 σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τους "πράσινους" που δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Την ίδια ώρα, κοντράρονται Άρης και Ηρακλής. Το σύνολο του Θανάση Βλαχόπουλου σε περίπτωση νίκης, πιάνει και πάλι κορυφή, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στην κατηγορία.
Μισή ώρα αργότερα αρχίζει το ματς Μαγνησιακός-Σκιάθος. Χωρίς νίκη η βολιώτικη ομάδα του Πανόπουλου αλλά πάντα επικίνδυνη, το πρώτο διπλό ψάχνουν οι νησιώτες στο πρωτάθλημα που θα τους ανεβάσει περισσότερο στην κατάταξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το απόγευμα στις 15:00 με το παιχνίδι Ιωλκός-Αγία Παρασκευή που θα γίνει στο Σέσκλο και προμηνύεται αμφίρροπο. Νίκη στα χαρτιά αυτή την εβδομάδα για τον Πανιώνιο.

Στο 2ο όμιλο, οι πρωτοπόροι έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες σε δύσκολες έδρες. Όλοι οι αγώνες έχουν σέντρα στις 15:00 και τις δύο ημέρες. Δύο ματς το Σάββατο: ο ουραγός χωρίς βαθμό Άθλος παίζει με την Αγχίαλο, ενώ ο Πρωτεσίλαος φιλοξενεί τη Μακρινίτσα, έχοντας παίξει ήδη ημία φορά μεταξύ τους στο Κύπελλο.
Την Κυριακή, αγώνας ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες: ο Διαγόρας με μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες υποδέχεται τον πρώτο ΓΣ Αλμυρού που έχει αντίστροφα αποτελέσματα, τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Δήμητρα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με έξοδο στο Ριζόμυλο κόντρα στον σκληροτράχηλο Αστέρα, ενώ οι Μυρμιδόνες παίζουν στην Κερασιά, θέλοντας να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή τις νίκες... Τέλος, Αχιλλέας και Ε.Μ.Α. κοντράρονται στο Αχίλλειο σε ματς μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων, ενώ ο Αίας έχει το ρεπό του για τον πρώτο γύρο.