noodles volos banner

ΓΣΑ-Αίας 2-1 με τρία χαμένα πέναλτι για τη Σούρπη!

Απίστευτο ματς στο Στάδιο Αλμυρού καθώς ο ΓΣΑ κέρδισε 2-1 τον Αίαντα που είχε τρία χαμένα πέναλτι! Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Ο Χειλάς με σουτ στο 5ο λεπτό και ο Κυριάκος με κεφαλιά στο 9ο έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους "κυανόλευκους". Για τον Αίαντα μείωσε στο 80' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κωστούλας. Τα χαμένα πέναλτι είχαν ο Κατσαβριάς στο 30' (απέκρουσε ο Πολυμέρου), ο Κοντογεωργάκης στο 42' (χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι) και ο Παπαδόπουλος στο 60' (χτύπησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι).
Από τον ΓΣΑ εκφράστηκαν σοβαρά παράπονα για τις υποδείξεις πέναλτι εις βάρος του από τον ρέφερι Σκουλά, ενώ δύο φορές στο πρώτο μέρος εξ επαφής ο Χατζέλας και δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο οι Χατζέλας-Αραπίτσας έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Παράπονα και για τον Αίαντα για ένα οφσάιντ στο φινάλε που υποδείχθηκε στον Παπαδόπουλο, με τον Λουκά Κατσαμπέκη να δηλώνει ότι "το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη και σήμερα η ομάδα μου δεν την είχε".

Συνθέσεις:
ΓΣΑ: Πολυμέρου, Φαράντος, Ακρίβος, Ακριβούσης (60' Δανόπουλος), Γρούνας, Κυριάκος (80' λ.τρ. Χολέβας), Χειλάς, Τσόγκας, Χατζέλας (70' Μαλισσόβας), Βούλγαρης, Αραπίτσας.
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης (82' Γεωργίου), Μπιρτσάι, Νικογιάννης (65' Μπούρας), Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.

 

 

 

Last modified onSunday, 02 November 2014 18:28