noodles volos banner

Αγχίαλος-Πρωτεσίλαος 0-0

Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση

Λευκή ισοπαλία για Αγχίαλο και Πρωτεσίλαο σε ματς που ...τινάχθηκε στον αέρα στο φινάλε με ένταση και αψιμαχίες μεταξύ παικτών. Μάλιστα είχαμε τρεις αποβολές, από τους γηπεδούχους ο Μπούτλας και από τους φιλοξενούμενους οι Κ. Κόρκος και Σαμουρδάνης. Ο τελευταίος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία καθώς κλώτσησε το διαιτητή.

Τα αίματα άναψαν... στο 83ο λεπτό όταν ακυρώθηκε γκολ του Πρωτεσιλάου από φάουλ του Γιάννη Παναγιώτου, μιας και ο β' βοηθός σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ του Κόρκου. Η φάση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς των ανθρώπων του συλλόγου του Πτελεού που τα είχαν με τον διαιτητή Μπουργάνη και τον βοηθό Σφυρή.

Στο πρώτο μέρος, η καλύτερη στιγμή ανήκε στην ομάδα του Ανδρωνά όταν στο 37' ο Μαρικλέν είχε σουτ από καλή θέση αλλά ψηλά άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περισσότερο περιοχή και είχαν φάσεις στο 20' με σουτ του Ζαφειρίου που ήταν απελπιστικά άστοχο, στο 32' με σουτ του Χρ. Παναγιώτου που έφυγε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Για την Αγχίαλο, η μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν κεφαλιά του Τσαρδακά χτύπησε στη ρίζα της δοκού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γκολκίπερ της γηπεδούχου ομάδας, Φώτης Καραγιώργος τραυματίστηκε στο γόνατο στα μισά του πρώτου μέρους, συνέχισε να αγωνίζεται αλλά πριν βγει το 45λεπτο, έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Καραγιώργος (38' Ρωμανός), Στεργίου, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Τσαμπήρας, Φούκης, Στατήρας, Πιτσάβας (80' Τοκαλής), Γιαννούχος, Τσακόγιας (65' Δράγνης).
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης, Β. Σιαμανίκος, Σαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Σούσκο (72' Βίτσος), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου (70' Χριστέλος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.