noodles volos banner

Διαγόρας-Αγχίαλος 1-1

 

Πήρε βαθμό στο Στεφανοβίκειο η Αγχίαλος παίζοντας με παίκτη λιγότερο για 75 λεπτά. Το 1-0 στο 57' με τον Κάρρο, ύστερα από κάθετη του Χαλιμούρδα και το 1-1 στο 80' όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν ωραία εναλλαγή της μπάλας με τους Τσακόγια, Γιαννούχο και τον Φούκη που έβγαλε ασίστ για τον Στατήρα και ο τελευταίος σκόραρε. Στο 17ο λεπτό, ο Βέτσικας έδιωξε σαν τερματοφύλακας με το χέρι πάνω στη γραμμή κι αποβλήθηκε, το πέναλτι όμως του Κάρρου απέκρουσε ο Φώτης Καραγιώργος. 
Για τον Διαγόρα, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο σουτ των Χαλιμούρδα, Καμπέρη έφυγαν ελάχιστα άουτ, ενώ στο 38' κεφαλιά του Καραμανλή απέκρουσε με υπερένταση ο αντίπαλος γκολκίπερ. Επίσης, πρόσθεσε πως στην επανάληψη σουτ του Χαλιμούρδα στο 60' πέρασε λίγο άουτ, κεφαλιά του Καμπέρη στο 75' εξουδετέρωσε δύσκολα ο Καραγιώργος, ενώ στο 80' ο Καραμανλής χάλασε άθελά του σέντρα του Καμπέρη που προορίζονταν για τον ευρισκόμενο σε πλεονεκτική θέση Μαστροχρήστο.

Όσον αφορά στην Αγχίαλο, αναφέρθηκε πως η ομάδα πήρε βαθμό σε δύσκολη έδρα παίζοντας για το μεγαλύτερο διάστημα με δέκα παίκτες, ενώ προς το φινάλε, θα μπορούσε να έχει και δεύτερο γκολ όταν στο 88' Φούκης πλάσαρε άουτ σε άδειο τέρμα από πλάγια μακρινή θέση και στο 90' ο Γιαννούχος προσπάθησε να βρει τον Τσακόγια αλλά ο Αράπης "καθάρισε" τη φάση. Τέλος είναι χαρακτηριστικό ότι ο Διαγόρας παραμένει αήττητος με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στο πρωτάθλημα κι όλες οι ισοπαλίες είναι με το ίδιο σκορ, 1-1.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Μαστροχρήστος, Γαλογαύρος, Αγριοτσόμπανος, Κουντούρης, Κατσίκης (70' Καναλιώτης), Καραμανλής, Καρατζιώλης, Κάρρος (85' Παγώνης), Καμπέρης, Χαλιμούρδας (75' Τζανής).
Αγχίαλος: Φ. Καραγιώργος, Ρούλης (78' Τσαμπίρας), Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Βέτσικας, Στατήρας, Τσανάκας (46' λ.τρ. Δράγνης), Τσακόγιας, Φούκης, Πατσιαούρας (57' Γιαννούχος).

 

Last modified onSunday, 26 October 2014 19:23